Што највеќе цените во животот?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Храброста, способноста да се биде свој, толеранцијата и почитта кон другите луѓе.

Најмногу ја ценам искреноста, љубовта, верното другарство... мислам дека без тоа не може да се опстане....и здравјето го вбројувам тука

Najveke cenam pravda pred se, vernost, iskrenost i lugeto sto najmnogu gi sakam, odnosno moeto semejstvo, drugarkite i decko mi. Oni mi se se na svet!

Родителите(поблиските роднини) зашто ме ме израснале во личност каква што сум сега,пријателите,зашто се со мене и ме поддржуваат и на моето сонце зашто едноставно постои во мојот живот и ми пружа толку многу љубов и грижа.

љубов, фамилија, и оној што ме цени мене:)

Лејди Сатори напиша:
Духовноста...автентичноста...страста и љубовта.

се согласвам, ама и да додам и искреноста..

Искреноста, храброста, почитта кон останатите, љубезноста и способноста да бидеш нечиј другар.

Многу ја ценам искреноста и од моите најблиски и другарки секогаш очекувам да се 100% искрени со мене за СЕ. Исто така и многу ценам машки кои се искрени со својата женска.

Исто така и почитта, ЉУБОВТА и кога некој пази со своето однесување да не ги повреди другите и оние кои многу му значат и многу им значи!!!!!!!!!!!!!

Gi cenam lugeto koi imaat cel vo zivotot i na nekoj nacin probuvaat da ja ispolnat... i najvazno se cenam sebe si

Искреност, лојалност и храброст.

Семејството, па другарство и ги ценам сите луѓе такви какви што се, со сите доблести и мани.

Највеќе ценам искрени, чесни и паметни луѓе!

другарството, љубовта, искреноста и сигурноста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom