Gadfly Baba
Registered Loser
- Член од
- 20 февруари 2007
- Мислења
- 997
- Поени од реакции
- 21
- Веб-сајт
- xiperius.deviantart.com
Скулгрл напиша:Може да ми препорачате некоја интересна игричка, онака ко за женско.?
Diner Dash 1 & 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Скулгрл напиша:Може да ми препорачате некоја интересна игричка, онака ко за женско.?
Cyber lord напиша:Dosta be pa ti.Ja znam so e.
Mlad_man напиша:i znaes so e ama jas so vlatko_rusin ja svrtevme cela pa znaeme so e
Sephiroth напиша:Хербес, ако имаш играно подобри игри (MGS 1/2/3, SF 1/2/3 и еден куп други да не набројувам) ке го делиш моето мислење.
ПС: По 5464576ти пат, не гледајте графика во игрите, добра графика не значи ништо ако самата игра е тапа. Шо сеа, ке се дивам на графиката првите 15 минути и одма после uninstall.
Syphon Filter е глупа? Со извинување ама: Иди лечи сеCyber lord напиша:Inace igrava ima i dobra grafika i odlicna prikazna i voopsto ne e tapa.I po 5464576ti pat SF 1/2/3 e mnogu glupa igrica
Mačka напиша:Za igrava ne sum ja videl ali serijata e zakon. Deckite se odlicni i dobri coperi praat.
Sephiroth напиша:Ја имаш играно? Кецот е боље според мене, двојкава е многу carebear и цензурирање. Од игрите од ваков тип не барам прича/графика него барам крв, и тоа со литри. Кецот го доловува тоа повеќе.