Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Sephirot незнам зошто толку ја критикуваш играва,како прво има многу добра графика,игрива е,мисиите не се баш трчи пукај.Јас ги немав играно претходните делови од SplinterCell,ја пробав само Double Agent и ми остави искрено голем впечаток,сепак се е до вкусот на гејмерот кој какви игри си преферира.Еве и за новото продолжение "This time around, Fisher is going to need more than just a dark corner to survive... ".Значи ќе сменат и нешто во врска со тоа.

Хербес, ако имаш играно подобри игри (MGS 1/2/3, SF 1/2/3 и еден куп други да не набројувам) ке го делиш моето мислење.

ПС: По 5464576ти пат, не гледајте графика во игрите, добра графика не значи ништо ако самата игра е тапа. Шо сеа, ке се дивам на графиката првите 15 минути и одма после uninstall.

zemete ja JADE EMPIERE!!!!!!!!nogu jaka rpg igra!

Sephiroth напиша:
Хербес, ако имаш играно подобри игри (MGS 1/2/3, SF 1/2/3 и еден куп други да не набројувам) ке го делиш моето мислење.

ПС: По 5464576ти пат, не гледајте графика во игрите, добра графика не значи ништо ако самата игра е тапа. Шо сеа, ке се дивам на графиката првите 15 минути и одма после uninstall.

Inace igrava ima i dobra grafika i odlicna prikazna i voopsto ne e tapa.I po 5464576ti pat SF 1/2/3 e mnogu glupa igrica

Абе нема само јака графика играта,има и добра приакзна и игрива е а и дејството се одвива во супер насока.Сигурно не ценам игра само по графиката.Ако нема со што да те врзе игра да ја играш само графички нема фајде.Чист пример ти е Infernal потешка блњувотина немам играно сериозно,нашминкана игра.

Cyber lord напиша:
Inace igrava ima i dobra grafika i odlicna prikazna i voopsto ne e tapa.I po 5464576ti pat SF 1/2/3 e mnogu glupa igrica
Syphon Filter е глупа? Со извинување ама: Иди лечи се:tapp:

Хербес,word, Инфернал беше табуретка, не ни беше нашминката ко шо е ред, само Bloom шибале ко луди. Најлошите 1.6 гига симнати у живот....

Да да Jade Empire и мене ми се допадна.Нешто во стилот на KOTOR е.Интересни магии,комбоа,фајт стилови итн.Самата игра е сместена во старо време во Кина во кој период владее некој си лош император.Да не навлегувам подетално во приакзната најубаво е сами да си ја пробате,би ја препорачал за сите оние кои беа вљубени во Rpg стилот на KOTOR серијалот.А да и доста ме насмеа тоа што кога се менуваа комбат стилови во играта самиот карактер ги кажуваше по име ахахахх,ко на јапанскине цртани коа фрлаат магии у стил "сеа фрлам тоа и тоа " аххаах.

Za igrava ne sum ja videl ali serijata e zakon. Deckite se odlicni i dobri coperi praat.

Sephiroth напиша:
Ја имаш играно? Кецот е боље според мене, двојкава е многу carebear и цензурирање. Од игрите од ваков тип не барам прича/графика него барам крв, и тоа со литри. Кецот го доловува тоа повеќе.

Ovde nema krf zoso maas i tepas statuetki malce ima zverovi.

Tomb Raider Anniversary

Iskoci i novata TOMB RAIDER so nazivot ANNIVERSARY.Igrava ima dobra grafika najdobra do sega prikazna i soliden gameplay.Iskocena e za PS2,PSP,XBOX i se razbira PC.Interesno za igrava e so ne se instalira tuku se igra direktno preku DVD (da ne zafaka prostor na HDD) neso slicno kako PS2.
Sea ja ke vi dadam dva linka, a vie pisete mi neso poveke za igrava.
Eve edno oficialno linkce:
http://www.tombraider.com/anniversary/
Eve edno linkce za trejleri i sl: http://www.gamespot.com/pc/adventure/tombraider10thanniversaryedition/media.html

Ја видов денеска во Виртиком! Бев игра да купам, и се мислев дали да ја купам, ама не ја купив! Ти што викаш, да ја купам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom