Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Mr. Bean THE GAME

Mister Bin naskoro ke se pojavi vo nova igra za PlayStation 2.Prikaznata e deka na mister Bin mu se gubi meceto i mu pomaga nekoja devojka Irme Grob.Inace normalno igrata e vo 3D varijanta.Dizajnot i izgledot na Mr.Bin ke bidat zasnovani na crtanot Mr.Bean.Dali znaete neso poise za nea.
Da vi dadam i edno linkce: http://www.blast-games.com (ako najdete i tamu neso)

И ваква игра ли има бе!?!?!?!?!?!

Закон чоек е Мистер Бин, ама не верувам дека ќе ми биде интересна играта!:helou:

Еј, брат многу сакам вакви игри! Ако ја имаш, те молам да ми ја дадеш да ја изрежам (преку Млад_ман), дај кажи дали бара јак компјутер! Инаку играва мислам дека е ѕверска. Филмот 300 го иам глеано, битките се стварно закон, а се надевам дека и на играва, не е нешто поинаку.

Vlatko_Rusin напиша:
Еј, брат многу сакам вакви игри! Ако ја имаш, те молам да ми ја дадеш да ја изрежам (преку Млад_ман), дај кажи дали бара јак компјутер! Инаку играва мислам дека е ѕверска. Филмот 300 го иам глеано, битките се стварно закон, а се бадевам дека и на играва, не е нешто поинаку.

Sea ke ti gi kazam sistemskite pobaruvanja na igrava:

Minimalno: Pentium 2/2.4Ghz ili AMD ekvivalent , 512mb RAM, GeForce 6600GT 128mb VRAM ili ATI ekvivalent

Preporacano: Pentium64 4/3Ghz ili AMD643000+ , 2gb RAM , GeForce 7900GTX ili ATI X1900XT

Jas sum ja igral na: AMD Athlon64 3500+ , 1g RAm , GeForce 7600GT sve mi e ukluceno do kraj i anti-alizing ic ne secka so znaci ovaa mojava konfiguracija e sosema dovolna.

A za davanje javi mi posle na SKYPE ke se dogovorime.

Vlatko_Rusin напиша:
И ваква игра ли има бе!?!?!?!?!?!

Закон чоек е Мистер Бин, ама не верувам дека ќе ми биде интересна играта!:helou:

E bogami istomislenici sme.Izgubena mecka gluposti.

Lost Planet - Extreme Condition

Igrava bese izlezena najprvo za XBOX360 ama CAPCOM(kreatorite na RE4) ja pravat i za PC i e vo krajna faza na izrabotka.Vo meguvreme e izdadeno i demo vo DX9 i DX10 za da se videle razlikite.Testovite se pokazaa deka na DX10 stvarno izgleda bolje ali mnogu pocesto se izbacuva na desktop za razlika od DX9 verzijata koja e 100 puti postabilna.Igrata si e najdobra vo svojot zanr.Pucanje do besvest , beganje do koznae kade.Ednostavno grom igra koja edvaj ja cekam da izleze.
Ide i edno linkce: http://www.lostplanet-thegame.com/flash_index.php

Attachments

• lost-planet-20060414040056678.jpg
    lost-planet-20060414040056678.jpg
    73,5 KB · Прегледи: 64
Dobra igra druze ali capcom (po sto se i poznati) neznaat da pravat port igra za PC.Kakoo\sto doznav od edni luge demoto za igrava bilo sranje a i mn jak kompjuter bara.Baska se vrtela za 8-10 saati. I davam edna 7ca bidejki e mn napnata,dobra grafika i dobar ali mn kratok gameplay.

2ksuperior напиша:
Dobra igra druze ali capcom (po sto se i poznati) neznaat da pravat port igra za PC.Kakoo\sto doznav od edni luge demoto za igrava bilo sranje a i mn jak kompjuter bara.Baska se vrtela za 8-10 saati. I davam edna 7ca bidejki e mn napnata,dobra grafika i dobar ali mn kratok gameplay.

E da demoto stvarno bilo za nigde.

ова ке биде некоја игра за деца помали од 10 години така ми изглеа мене

Линкчето не е од официјалниот сајт на Диабло 3. Усвари никој не знае дали Даибло 3 се прави или не. Кога ја слушнав веста дека Близард ке промовира нова игра у Кореја знаев дека ке биде Старкрафт или Диабло. Со тоа што ја прават Старкрафт, јасно ни даваат на знаење дека абер немаат од Диабло и дека све шо е поврзано со играва е измислено од фановите на Диабло за да ги натераат Близард да почне да ја прави.

А кој рече дека ке биде RPG? Можда ке биде MMORPG? и ке излезе во истиот момент кога WoW ке пропадне?:vozbud:

Се надевам дека ке има широк репертоар на оружја и комбоа. Не би шкоделе и фаталити потези:pos2::pos2::pos2:

Видете ја само RE4. Закон игра, лош PC порт. Среќа шо имам двојче.

Диабло клон. Многу се изнакотија у последно време. Сепак мислам дека Titan Quest имаше најголем успех од сите нив. На гејмспот многу ја пљукаат, не ја имам пробано оти баш пред да кликнам download прочитав дека е Diablo-type. Доста ми е една таква у компјутер.

Sephiroth напиша:
Видете ја само RE4. Закон игра, лош PC порт. Среќа шо имам двојче.

Abe dobro RE4 e samo prevzemena od PS2 i emulirana za PC.A ovaa e posebno pravena za PC i ke ima i extra grafika, maus i nekoi drugi raboti koi RE4 gi nemase vo PC verzijata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom