S.T.A.L.K.E.R. + Clear Sky

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување

Cyber lord

Кајгански Лорд
Член од
3 мај 2007
Мислења
348
Поени од реакции
3
Веб-сајт
www.macigames.blog.com.mk
Vi prezentiram uste edna zverska igrica koja ima i FPS i RPG elementi. Igrava stvarno e dobra no nejziniot problem se sistemskite pobaruvanja neli.
Pisete na sto kompjuter ste ja igrale i kako ste so pominale so istata.
:zver::pos2::pos2::baeh::baeh::zver:

и каде може да се најде

Ја играв сталкерот све на максимум детали и ја возеше без проблеми на
AMD Athlon 64x2 Dual Core 4000,Nvidia Geforce 7300 GT,2GB DDR2.Мислам дека играта и не бaра некоја посебна конфигурација дека другарче ја играше со GeFroce 6600 скоро све на high.

Мислам дека ја имам играно! Ако е таа што мислам игра:toe::toe::toe:

Ja imam doma na kompjuter so slednive povazni komponenti:
Pentium 4 CUP 2.60 GHz
768 MB of RAM
ATI RADEON 9600 (256 MB)

Inace na maksumum ide ko noz niz puter

Стајте HDR па да видиме дали нема да ви кочи :)

Него не сум ја по таквите игри ја мислев чист FPS е, а тоа баш шкарт систем за пукање има...
По првата мисија ја избришав

Mac)) напиша:
Стајте HDR па да видиме дали нема да ви кочи :)

Најверојатно мислиш на Dinamyc Lighting , со кој играта станува тотално неигрива, барем кај мене на Nvidia 6600GT , а со static lighting се игра со мало сецкање повремено. Играта си е супер, ја завршив пред 2 недели отприлика, само што има многу антиклимактичен крај. Нормално нема да го кажам да не им ја расипам играта на тие што ја играат моментално :)

Абе мислам дека има и HDR опција ѕирни таму прозорче е што се штиклира...
Јас кај мене со п4 3.0 2мб кеш,1 гига ддр2 и X800pro на сите детали без тоа идеше супер у 1024 со Antialias ама кога ставив HDR идеше со некои 1 фрејм во 5 секунди :)

Бидна више, ја избришав играта :) . Чудно, кај мене на AMD 64 3200+, 1 GB DDR, ASUS ploca, SATAII 80GB и Palit 6600GT со 128MB, со средни сетирања, без "HDR" т.е Dynamic Lighting, одеше најчесто добро, ама на моменти ептен сецкаше. Јас лично се сомневам на дискот, а може да е и фактот дека XP-to не ми е преинсталирано одамна, и немам скоро ич празен простор на дискот:tapp:

Сакам вакви игри.. мешавина од од FPS и RPG.. DeusEx 1&2, Operation: Outbreak.. Имав шанса на кратко да ја поиграм кај еден другар, зашто кај мене не може заради оперативниот систем, а и графичката.. добра е :)

noviot напиша:
Играта си е супер, ја завршив пред 2 недели отприлика, само што има многу антиклимактичен крај. Нормално нема да го кажам да не им ја расипам играта на тие што ја играат моментално :)

Има повеќе различни завршетоци :wink:

Можно е :) , јас само еден видов, и ми го расипа одличното мислење за играта, да ви кажам право. Сепак мислам дека крајот е пак кај Monolith-от. Ако не е така ве молам да пишете овде.

Имаш две опции за завршеток едната е кај Монолитот нели "Make a wish" :) А другата е во тоа тајната лабораторија :) Ама за да дојдеш до неа треба да ги завршиш сите квестови и мислам дека требаше тоа декодерод за да можеш да влезеш таму.Ја си напраив "make a wish" И фино лепо го попив ко млад зелен мајмун :):) Но кога ќе размислиш крајот и има смисла ти ја остваруваш твојата главна мисија "kill sterlock" :) А кој е стелок? :) Мислам се подразбира.

Procitav u edno spisanie kaj sto imase recenzija za igrava deka ima 7 mozni zavrsetoci, od koi 2 vistinski, a 5 lazni (ne me fakajte za zbor, ne sum siguren za brojkive). Za da imas nekoj od vistinskite zavrsetoci, moras da gi zavrsis site questovi.

Тоа е тоа...нелинеарност демек...ама нели па не ви се свиѓаат сите краеви :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom