Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Fantom_oh напиша:Едните си останале во Тетово, а другите отишле во Скопје... Според правилата Тетекс ја добива службено со 3:0, ама не е ништо официјално уште.
Vlatko_Rusin напиша:Не, знам за ова, ама прашањето ми е дали се знае ЗОШТО вака се десило?!?!?!?! Зошто останале овие!?!?!....
Vlatko_Rusin напиша:Не, знам за ова, ама прашањето ми е дали се знае ЗОШТО вака се десило?!?!?!?! Зошто останале овие!?!?!....
Ova sam go mislis ili pak sigurno znaes?Ja kako sto slusnav ce se igra na 10 Juni ama neznam kdesasence19 напиша:ce se preigra natprevarot akomoze taka da se kaze nema 3:0 .
na zalost!
дада нема шанси во тетово,дека треба на неутрален терен да се игра, и дај боже тетекс да тепа,па да ти кажам супер тим се одамна чекам да играат во прва лига..такви клубови заслужуваат да играат у прва лигаDoolroX напиша:натпреварот ќе се одигра откако ќе се решат проблемите во ффм, а 100% нема да се игра во тетово
sky_dog<no1> напиша:абе во тетово ако се игра ќе биде кланица.Затоа мора во друг град![]()