Макро фотографија

• Креатор на темата Креатор на темата Точкест
  • Време на започнување Време на започнување
За макро најди нешто несокојдневно, сликај внатрешност на сатен механизам на пример, макро од цвеќиња има колку и команданти во Македонија - премногу. Сликај макро од нешто што на прв поглед не може да се дефинира, да може да асоцира на појќе работи.

За макро најди нешто несокојдневно, сликај внатрешност на сатен механизам на пример, макро од цвеќиња има колку и команданти во Македонија - премногу. Сликај макро од нешто што на прв поглед не може да се дефинира, да може да асоцира на појќе работи.
Добро, тоа ми припадна во моментот. Повеќе ме интересираше техничката рецензија. Дали од тој аспект е добра сликата. 2 дена го имам апаратот, тек допрва треба да го навикнам и да наоѓам добри моменти за сликање.

Растопен кашкавал врз рибанка леб со ронето сирење и намачкана со сало или маргарин заборавив што беше :). SAM_0783.JPG

rjnXdFr.jpg

Рано на сабајле пајачево си доручкуваше вкусна мува:masa:

Сликано од 6-7 метра со максимум зум (х21).DSCN3987.JPG

Уба сликата ,само блуров не требало од после да го додаваш си го искасапил врапчеви :)
Макро е...блур има додадено 2% + на сликата за да дојде до израз поише врапчето...инаку и самата слика оригинал си е со блур...ама поубаво ми стоеше вака :))[DOUBLEPOST=1432545411][/DOUBLEPOST]Еве ви уште една... пајажина...

_mg_7161_by_viktor2289-d8ul121.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom