Макро фотографија

• Креатор на темата Креатор на темата Точкест
  • Време на започнување Време на започнување
незнам каде припаѓа сликава но ќе ја ставам овде

38820_113211648730816_100001259441485_94325_2805053_n.jpg

filip2.jpg
оваа посебно ми се допаѓа..
ајде сега коментари..:smir:
инаку..аматер сум а ова е сликано со Canon digital IXUS 8015..:icon_lol:

Лоошооо.... некои од фоткиве гитармен уопште не се ни макро, обични чкрапаници.
Пиши што поседуваш од опрема и од знаење (книги, курсеви...)

--- надополнето ---

Ок, опремата ти е лоша (кај најде да купиш IXUS жиф ти сфе, кој те прелажа?). Ама малку светлина имаш на фотографииве, главните работи не ти се доволно осветлени.
Тастатурата и панаосникот би можело да припаднат на сток фото ако беа со разумна опрема чкрапнати, мада и вака се лоши. Каблите?! Тоше?! Која е поентата?!

Телефончето би било ОК доколку беше поосветлено а позади немаше гооооолема бела површина кој одзема внимание и уствари човек кога ќе ја види фотката првин чита Филип, па после се останато што е тотална промашка.
Глобусчето, поточно Латвија.... НЕ е Макро тоа...

Лоошооо.... некои од фоткиве гитармен уопште не се ни макро, обични чкрапаници.
Пиши што поседуваш од опрема и од знаење (книги, курсеви...)

--- надополнето ---

Ок, опремата ти е лоша (кај најде да купиш IXUS жиф ти сфе, кој те прелажа?). Ама малку светлина имаш на фотографииве, главните работи не ти се доволно осветлени.
Тастатурата и панаосникот би можело да припаднат на сток фото ако беа со разумна опрема чкрапнати, мада и вака се лоши. Каблите?! Тоше?! Која е поентата?!

Телефончето би било ОК доколку беше поосветлено а позади немаше гооооолема бела површина кој одзема внимание и уствари човек кога ќе ја види фотката првин чита Филип, па после се останато што е тотална промашка.
Глобусчето, поточно Латвија.... НЕ е Макро тоа...
oк..фала на коментарот..иначе апаратот не е мој и јас не сум го купувал.. :)

Тоа не е изговор за лоши фотографии, но може да биде олеснителна околност, кога ќе купуваш свој апарат да не се зафркнеш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom