Макро фотографија

Член од
19 април 2010
Мислења
100
Поени од реакции
20
незнам каде припаѓа сликава но ќе ја ставам овде

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
filip2.jpg
оваа посебно ми се допаѓа..
ајде сега коментари..:smir:
инаку..аматер сум а ова е сликано со Canon digital IXUS 8015..:icon_lol:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.481
Поени од реакции
7.961
Лоошооо.... некои од фоткиве гитармен уопште не се ни макро, обични чкрапаници.
Пиши што поседуваш од опрема и од знаење (книги, курсеви...)

--- надополнето ---

Ок, опремата ти е лоша (кај најде да купиш IXUS жиф ти сфе, кој те прелажа?). Ама малку светлина имаш на фотографииве, главните работи не ти се доволно осветлени.
Тастатурата и панаосникот би можело да припаднат на сток фото ако беа со разумна опрема чкрапнати, мада и вака се лоши. Каблите?! Тоше?! Која е поентата?!

Телефончето би било ОК доколку беше поосветлено а позади немаше гооооолема бела површина кој одзема внимание и уствари човек кога ќе ја види фотката првин чита Филип, па после се останато што е тотална промашка.
Глобусчето, поточно Латвија.... НЕ е Макро тоа...

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Лоошооо.... некои од фоткиве гитармен уопште не се ни макро, обични чкрапаници.
Пиши што поседуваш од опрема и од знаење (книги, курсеви...)

--- надополнето ---

Ок, опремата ти е лоша (кај најде да купиш IXUS жиф ти сфе, кој те прелажа?). Ама малку светлина имаш на фотографииве, главните работи не ти се доволно осветлени.
Тастатурата и панаосникот би можело да припаднат на сток фото ако беа со разумна опрема чкрапнати, мада и вака се лоши. Каблите?! Тоше?! Која е поентата?!

Телефончето би било ОК доколку беше поосветлено а позади немаше гооооолема бела површина кој одзема внимание и уствари човек кога ќе ја види фотката првин чита Филип, па после се останато што е тотална промашка.
Глобусчето, поточно Латвија.... НЕ е Макро тоа...
oк..фала на коментарот..иначе апаратот не е мој и јас не сум го купувал.. :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.481
Поени од реакции
7.961
Тоа не е изговор за лоши фотографии, но може да биде олеснителна околност, кога ќе купуваш свој апарат да не се зафркнеш :)

Kajgana Shop

На врв Bottom