Шах

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
И што дека играш на брзопотезно. Пак можит противникот да те местит со Fritz бидејќи програмот го одигрува потегот за едно 3-4 секунди.

И што дека играш на брзопотезно. Пак можит противникот да те местит со Fritz бидејќи програмот го одигрува потегот за едно 3-4 секунди.

Ќе губиш многу повеќе време од мене, додека ги менуваш прозорците од chesscube и Фриц. Така што на крај ќе мораш сам да продолжиш да играш, а ако не си добар играч и во веќе изградена позиција или еднаква завршница , сигурно губиш.

kako ste potpisani na chesscube ja Thethirdeye i sum 1665 rejting, ama odamna ne sum se stail na chesscube asalno, igram ko za 1750 rejting, poso tepav nekolku 1750 rejting pred nekolku dena, koj e za bujrum :))

Кога бев помал играв шах, одев по турнири и такви работи...ама сега откажав, не играм веќе.

kako ste potpisani na chesscube ja Thethirdeye i sum 1665 rejting, ama odamna ne sum se stail na chesscube asalno, igram ko za 1750 rejting, poso tepav nekolku 1750 rejting pred nekolku dena, koj e za bujrum :))

те додадов ihristov е мојот ник...може да одиграме некоја партија ако сакаш...глупа работа е само таму оваа CUBITS го направија шахот како покер...

Порано кога ке дојдеше лето секој ден се собриравме да играме со другари али сеа ни на крај памет не ми би ми дошло да играм али сеа кога ја видов темава па ми се заигра:)

со дедо ми секоја недела XD :vozbud::)
--- надополнето: 2 декември 2012 во 21:13 ---
која е најдобра шах програма за windows ???
На интернет имаш колку сакаш на гугл само „ play chess free online “ и готово,
јас ја играм преку „Board Games 2011“ тоа е колекција од игри и има шах таму.

немам никаде и не сум играл можи 2-3 години
Кажи кај да се регистрирам и како да се најдеме ми се приигра :D
--- надополнето: 22 јануари 2013 во 01:45 ---
На chesscube еве акаунт имам поиграв малце,кој сака нека ме обавести да го преслушам :D
со истиов ник како и овде

Знае ли некој како да се пријавам на Карпош Опен 2013?

Здраво, ме интересира каде можам да најдам продавница за шах во Скопје, или книги за шах?

Здраво, ме интересира каде можам да најдам продавница за шах во Скопје, или книги за шах?

и мене ме интересира за книгиве,ако добијаш некоја инф. прати ми на Приватна порака

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom