Естетска хирургија?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Кој е за? :lol: Јас сум дефинитивно против! Не дека сум нешто совршена, ама таква каква што сум си сум доволна ... све она што си го дала природата, ако некој си го смени мене ме иритира! Незнам дали вака би размислувала ако имам крив нос или ич гради, ама сепак ... нож си е нож и ако не е од здравствена причина не би помислила.
А за силикони во градите ... нели тоа е штетно на здравје плус?
Бљак ... :x

Ne se soglasuvam so vas imam drugarka koja celi 25 godini pateshe od
iskriven i pogolem nos , iskopleksirana do daske koga zboruvase so masko go krieshe nosot , i nakraj tolku golem problem ispadna so i vo vrska i vo rabotata pocna da izleguvaat problemi . Napravi hirurgija i denes e sosema druga osoba zivna devojkata i e polna samodoverba ..

Jas sum za estetskata hirurgija, no sepak vo odredeni granici, bez preteruvanje, bidejki postojat i slucai koga stanuva bukvalno zavist,koga na sekoi 2meseci mora da se napravi nova operacija za da se bide in, ili na sovrseno ubavi devojki im falelo ova ili ona. Sepak ako nekoj misli deka ima eden nedostatok koj mnogu mu smeta,i poradi toa ima pomala samodoverba ili duri komplex zaradi toa, vo toj slucaj sum za hirurshka intervencija.

И јас сум за, има некои на кои навистина им е потребна. :?

потребна е, сестра ми имаше мала корекција на ушите, и сега си е посреќна со својот изглед, има луѓе што може да се искомплексираат својот изглед

Jas sum za estetskata hirurgija. Dosega imam napraveno estetska operacija na usi i sum prezadovolna. A zdravje esenva ke go sredam i nosot, nemam kriv nos no sakam da go koregiram malku. I ne mislam deka nekoi nedostatoci mozat da vlijaat na samodoverbata na lugeto, barem ne vlijaaele na mene.

Сум за естетската хирургија. Зошто да не? Тоа му доаѓа како трајна “шминка“ :lol:
Доколку има потреба од тоа океј е (проблем со ушите, крив и голем нос ....), но доколку се прави од причина да се биде “ин“ како што кажа Мила НЕ!

Дивне - лесно ти е тебе така да збориш кога си совршена :oops: :oops:

A be ako covekot so mu "treba" korekcija ima i mal komplex okolu toa(golemi ili krivi usi, nos i ne znam so, ok.Ali samo da se prai kolku da si in kako sto kaza stenmark togas NE.

P.S. Stenmark bidi miren :lol: :lol: :lol:

Нема шанси како мајка природа дарила така

Познавам една личност која имаше голем и крив нос и сакаше да има помал нос :D И се супер беше, но додека и беше тазе новиот нос, падна, и се искриви носот и сега пак и е крив :lol:
Ако некој смета дека треба да корегира нешто кај себе, нека го направи тоа зошто да не? Но, кај некои луѓе дури шармантно делуваат тие т.н. недостатоци

dee dee напиша:
Нема шанси како мајка природа дарила така
Да ти „дарела“ мајката природа тебе некој недостаток, ќе размислуваше поинаку. Не велам дека немаш - сите имаме. Ама зборам за нешто ептен очигледно!

Никогаш не вели никогаш (или нема шанси).

А за градите... безразлика какви се, колкава им е големината и формата - јас сум против. Освен во случаи кај што има „оштетени“ гради, на пример после некоја операција...

Acid напиша:
А за градите... безразлика какви се, колкава им е големината и формата - јас сум против. Освен во случаи кај што има „оштетени“ гради, на пример после некоја операција...
И јас сум против силиконските гради, премногу вештачко изгледаат. Поубаво е кога девојка се движи и се мрда нешто кај градниот кош, а не како дрва да има ставено :D
Никогаш не би се одлучила да направам измени на градите (добри си се и вака) или на било што друго. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom