Естетска хирургија?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Najubavo e covek da si ima samodoverba da se saka onakov kakov sto e!!! zasto ko ne stavi cicki ili nost bla bla bla ke saka posle drugo!!!!!!!!!!

Pa mi se zdosadi imidzon sto go nalozija ovie bugarskive i srpski pevaljki!!!!!

Odvratno , neprirodno do beskaraj , odtraz na ISKOMPLEKSIRANOST!!!!! Ako se dopagjas kakov sto si ne bi menal nistro, takvite gi smetam za iskomplakssirani i nesrekjni e sega ok ke stavat cicki ko so kazav i so sea? Ke bidat zadovolni ima i razlicni satisfakcii !!:) J a na primer ke se zadovolam ke mi e kejf ako onoj sto go sakam go privlekuvam JAS !! A ne nekoj drug oblik potoa

no toa ti e premnoigu se isforisra seto toa sega i se e mnooiogu normano pa oostanuva da se svikneme i po nekoe seirce da pukneme na pogresno namesten nos :nenene:

Sakas da kazes deka dokolku imas vakov nos,ushi,kozha ke bidesh zadovolna so sebesi i nema da imash nikakvi kompleksi okolu toa? Ne veruvam ama aj.

klbild_nase.jpg

img13653before1_thumb.jpg

img1157before1_thumb.jpg

Немам ништо против естетската хирургија.Малку не ми е вкусно кога ќе видам некоја со силиконите до заби ама тоа е нејзино право.Има некои како што се спомна погоре што се одлучуваат на ваков чекор поради самодовербата и самопочитта.Тие ги поддржувам во целост.

estetski operacii

Sto mislite za estetskite operacii kaj nas vo Makedonija.
I bi sakala da cujam iskustva od operaciite sto se izveduvaat kaj nas.
.:toe:

estetska xirurgija

ma nikako prirodno si e prirodno,se razbira samo dokolku se razoti za zdravstveni pricini da.Moja drugarka morase da go operira nosot zatoa sto i precese pri disenjeto ''pa veke koga ke legnam pod noz zosto da nemam kakov sto sakam'' toa postojano go povtoruvase.A sto se odnesuva do gradite prirodno si e prirodno kakvi i da se.

Секогаш го гледам на Нова "Под Нож" и стварно има луѓе на кои имаат потреба од тоа и во тие случаи воопшто не сум против, а сите други "пластични убавици" ми се толку одвратни ....
природно си е природно

доколку сака или е мед. индицирано да

но внимавајте од македонските хирурзи да не ве унакажат

доколку сака или е мед. индицирано да

но внимавајте од македонските хирурзи да не ве унакажат

Многу убава реклама..нема што , поарно ли е да те унакажат Германски специјалисти..или сега ако е од таму нема мака, само кај нас да не е.

Нема што да се зборе за или против. Кој има потреба да се оперира за тоа сите интервенции што се по желба се плакаат . така да кој сака бујрум .Иначе не се секирајте за нашите хирурзи си ја знаат они работата со тие средста што располагаат и таа техника тоа што го прават е екстра

Неколку пати ја имам видено НЕпрофесионалноста на македонските хирурзи (па и воопшто лекари) и не сакам ниту да дискутирам за тоа.

Дури е жално, последното чувство што го добив во болниците во МК беше ЖАЛ.

Не затоа што ми се случи нешто, туку ЖАЛ за горките пациенти што мора да ги трпат тие неодговорни, непрофесионални и какви се не лекари, поготово хирурзи.

Свака част за одговорните којшто ги знам, многу малку

Дефинитивно, ама дефинитивно кој има пари нека се оперира во странство за било што, не само за пластична! (кога викам странство милам на ЕУ или САД)

Работата на лекарите не се мери според парите што ги добиваат!

..не ја оправдуам..за некоја која сака да зголеми гради..или задник..усни..да затегне нозе...+ болката колкава е..не!
..оправдувам само кај оние кои навистина им е потребно..као голем..искривен нос...уши клампави...или по некоја несреќа тоа со помош на таква операција да се врати во нормала..да..тогаш да =)
...Во македонија поарно никогаш и да не отидеш да ти стават силикони..пред неколку години уште се сеќавам...во Вест..некоја пејачка која кај некој доктор во Скопје отишла да стави силикони и овој ја зезнал..еднава града се е супер..а у другава..незнам зашто ...малечка..ауу различни и беа..и само какви модри и беа..цели лилави =( грозно...ее фактички треба да се има страв и од ваквии операции..

Zasto da ne,ako nekomu predizvikuva zadovolstvo ili mu ja podignuva samodoverbata ok e.Jas bi pravela operacija bez oko da mi trepne.

Оправдувам естетска хирургија, само без претерување (силикони од глава до петици) :)
Ок е за некои кои стварно имаат потреба од такво нешто, имаат некои недостатоци од сообраќајка или нешто слично.

Секој кој не се чувствува убаво во сопствената кожа, треба да се измени себеси или да се прифати таков каков што е. Со пластичната хирургија, не мора секогаш да има радикални промени, но некогаш многу мали интервенции прават чуда. Ја поддржувам затоа што не му штети на никого и може да донесе само позитивни бенефити во однос на самодовербата на личноста. Денес, кога живееме во време кога физичката убавина игра голема улога, некои тоа го прават и за да добијат подобра работа, да бидат попретставителни во јавност, посебно оние кои се појавуваат на телевизија. Не ми се допаѓа кога ќе видам некоја Бугарка која и онака иако не би изгледала лошо со природната големина на градите, ставила силикони. Не ми се допаѓа кога пластичната хирургија прераснува во тренд. Но тотално ја поддржувам кога се работи за измена поради лична самодоверба и здравствени аспекти. Има и црна страна на сево ова, а тоа се несаканите резултати, но тоа е на ризик на оној кој подлегнал на нож. Можно е после да се случи Мајкл Џексон ситуација... Тогаш, мислам дека типот или типката е факд ап. Ама ако гледаме дека би поминала интервенцијата без некои компликации, тогаш придобивките вредат.
П.С. Кога се работи за деловите на телото над кои е извршена интервенција, не можеме ние да кажуваме на кои делови може, на кои не може. Тоа што нам ни изгледа најубаво кај другата личност, можеби неа и смета, не и се допаѓа... И тука нема проблем. Ако некој сака да си издужи нога, бујрум. Не глеам зошто би се разликувало тоа од зголемување на гради?

Оправдувам, да. Ако некој не се чуствува убаво во своја кожа, зошто да не го промени тоа? Тоа е сепак лична работа, кој како мисли дека треба.

Јас лично не би менувала на себе ништо, иако како и секој нормален човек имам недостатоци, сепак не би се чуствувала тоа јас. Сум таква каква што сум, надворешниот изглед не би ми помогнал да се чуствувам посигурно ниту поубаво.

сум за ама за случаи кога е навистина потребна, а за зголемување гради, напупмување усни и слични глупости НЕ!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom