Bacillus gagous
Biohazardous
- Член од
- 21 јануари 2006
- Мислења
- 7.380
- Поени од реакции
- 168
Грип со ваква понуда секој би се исклучил од Телеком, и за истит пари што сега му ги дава на телеком би добил и неограничен интернет.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само што Телекабел нуди побрз интернет 1024/256 Dwl/Upl, a i telefonija od 1 септември им почнува и на нив.Како и да е добро што CableTel не го купија Телекабел,сега нека се тепаат за корисници со подобри пакети.А и Телеком ке рикне шо ми е ептен ќееф(мамето лоповско).Птичји Грип напиша:Многу се добри CableTel. Најдобри, барем во Бугарија. Јас ги користев нивните услуги. За 20 евра месечно имав 65 канали од кои 5 HDTV, интернет врска со брзина 512/256 Dwn/Upl - неограничен (мислам деак зборот ограничен го сретнувам само кај нас) и телефонски апарат+број+50мин бесплатно во градот. Инсталација бесплатна без обврзувачки договори.
CableTel si ima kabel do Sofija a od tamu so svoj opticki kabel se povrzani so Frankfurt.Nemaat ama bas nikakva vrska so MtNet(T-home od septemvri).Tanes напиша:jas sepak mislam dek mtnet manipulirat mtnet diktirat ceni ovie od kaj ke zemet upload ????satelitski davat samo download zato ne se puvajte mnogu xD
Go2bed напиша:убаво е ова, ама кошта...
noviot напиша:Чисто процедурално да кажам дека пак вчера Нова ја скинаа во 21:00h И ја немаше до 00:30h отприликатака што најверојатно пак ќе идат со оправдувањата дека сателитот од орбита им искочил тоа време .... :pos2: . Ах само да ми дојде Телекабел до дома....
5 дигитални (За кои треба нов ТФТ со дигитален тјунер да си купам или..?)