A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
А дали знаете дали планираат цело Скопје CableTel да го опфатат или ќе ја остават поголемиот дел од територијата на Телекабел.

Кај мене има се:)...супер ми е и нетот и се да не го урочам пу пу:)

И кај мене е ок мислам до сеа за понатака ќе видеме.

Еј има некој да ми каже дали кејблтел нуди и интернет сличен на телекабел и во карпош 3?
Пошто дома моите веќе имаат кабелска од „Зора“ која беше купена од кејблтел.

како бе јас им се јавив на телефон, + вујкоми работи во кејблтел и тој ми кажа

Па мене на телефон ми кажаа 64/64.Од таму знам

како бе јас им се јавив на телефон, + вујкоми работи во кејблтел и тој ми кажа
Братучед де ако сакаш за доброто на сите форумџии :) ,распрашај го вујкоти до каде се со градовите.. ово оно .. кога ке почнат да работат онака насекаде.. ке пуштат ли нешто у Гигабајтите :) и слично.
Мислам ако можеш и ако вујко ти работи на појако место..
Фала унапред!

Лимит 'n stuff

Да. Стварно дали цело Скопје дали сите градови ќе ги зафатат и за тоа окулу лимитот. Ако е навистина 64/64Kb/s или 256/256Kb/s по 15GB тогаш не се ништо во споредба со Телекабел.

изгледа само јас ќе имам 256/256 кбпс :):):)

Вујко ми е систем администратор и може да ми пушта 4048 кбпс ако му кажам:vozbud::vozbud::vozbud:

изгледа само јас ќе имам 256/256 кбпс :):):)

Вујко ми е систем администратор и може да ми пушта 4048 кбпс ако му кажам:vozbud::vozbud::vozbud:
Мислиш 4096Kb/s

Епа ништо тогаш, не ги бива како Телекабел барем не сега за сега, а незнам тие ја спроведоа оптиката кон БГ? Нешто подетално ќе се шират ли, ќе даваат ли подобри пакети во блиска иднина?

да де тоа мислев. епа сега за сега ќе бидат овие пакети. инаку најмногу ќе се фокусираат на скопје, ама не ги изоставаат другите градови. а за блиска иднина сеуште немале планови

Поздрав

Ај и јас да прашам нешто.
Од Септември ќе има нови пакети за интернетов или ќе си останат истите?

a vo avtokomanda i zelezara na mrezata cabletel nema internet sekoj den posle 20:00 casot a pred 20:00 koga ima e mnogu los i aber nemaat da go resat problemot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom