Каков фотоапарат имате?

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Gord sopstvenik na SONY DSC-W80

w80_front_silver-thumb.jpg

Pa vaka sega, aj ke pocnam:
Zenit TTL
Fuji s5700
Fuji s9000
Canon eos 30D i to e to.
Aham imam i kamera - Panasonic md 10 000 - snimam svadbi, rodendeni, krstevki, pogrebi - so ke se najde - za da izvadam nekoj denar za foto oprema za da vadam pojaki art fotki. Inace tie aparatite gore pojketo gi prodavam osven 30-kata i 9000-kata. Tie ke gi cuvam do nova godina, a posle planiram da zemam d300 nikon i sive aparati da gi prodadam komplet. Aj da ne ve zamaram mnogu - ke ve izvestam togas :D

Од пред некој ден, имам и Sony DSC R1

ZFRONTLEFT_400.JPG
И, како е? Импресии од sony дигитален апарат апарат? Боље е од NIKONOT? Го испроба, му ги најде сите функции

Заборавив АИРЛИЈА НЕКА Е:)

Функциите се исти, само распоредени на различни копчиња, хехе.

Сеуште не сум го пробал на дневно светло, ама за вечерни фотки подобар е од Nikon-от.

Честито Мистичен, создравје да си го холандисваш!!!

Солидно солидно ај со здравје да си го коландисваш чекаме фотки од тебе ама одма :)

сега за сега користам мал шпиунски дигитален апарат Mustek GSmart D30 што го имам веќе 3-4 години и презадоволен сум од него
6448921_0.jpg

mustek_D30.jpg
иначе користев и Practika многу бев задоволен од апаратот али неможев постојано да го корситам затоа што премногу брзо ми ги празнеше алканите батерии а батериите на полнење што ми беа траеја само за едно сликање со Блиц :(

Прв пат слушам за ова марка на фотоапарати ,, Mustek GSmart D30" а и за таа претходно што си ја користел , кај ги наоѓаш овие марки жити се , денес мобилните имат 1000 пати подобри камери од ова нешто и со нив можиш да направиш многу по шпиунски фотки. :)

Прв пат слушам за ова марка на фотоапарати ,, Mustek GSmart D30" а и за таа претходно што си ја користел , кај ги наоѓаш овие марки жити се , денес мобилните имат 1000 пати подобри камери од ова нешто и со нив можиш да направиш многу по шпиунски фотки. :)

Practika ти се најквалитетни руски апарати за сликање и доста се квалитетни
види слика од практика
pic00149ve2.jpg

а тоа Mustekот ми е камерче со размери на [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Dimensions
[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]86 x 42 x 34 mm [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Weight[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] 92g (without battery)[/FONT] и е прекрасен и многу убавки слики ми дава само шо нема многу јак блиц за навечер
imag0001fl1.jpg

Првата арна е се гледа дека има слаб сензор на светлина , а втората исто како од мобилен со по солидна камера фотографирано негде 2 mpx од прилика .

Practika ти се најквалитетни руски апарати за сликање и доста се квалитетни
види слика од практика
pic00149ve2.jpg

а тоа Mustekот ми е камерче со размери на [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Dimensions[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]86 x 42 x 34 mm [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Weight[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]92g (without battery)[/FONT] и е прекрасен и многу убавки слики ми дава само шо нема многу јак блиц за навечер
imag0001fl1.jpg
Па зашто мислам дека practika е германска марка?Може да не сум прав незнам.
Па иначе Flix e во право.На првата слика нема светлина.Втората е со лошо качество.
Мистичен,па со здраве да си го ползваш новиа фотоапарат.Кога ке видиме некоja слика со него?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom