Каков фотоапарат имате?

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Од пред еден саат имам
sony_h9_3qtrrear-small.jpg

сега се полнат батериите покасно фотки:):) ЌЕ ФУЧЕ
Ееее, куре, ај честито, конечно! Нека фуче сток фотки сега! :)

Ќе фуче ќе фуче:) само батеријава да ссе наполни бе....ќе умрам еј

Aj со здравје да си го користиш, знам каков е ќефот , да се има ѕверче во рака :) со милион повеќе опции од претходно. Ај првите фотки ги чекам.

Точкест со здравје да си го холандисваш и саде убај слики да си прајш. :salut:

Еве една од фотките што ги направив:) 15 секунди Shutter:)
15_seconds_by_gocesup.jpg

забегувам ептен со мануелните подесувања така да ќе ми треба време дур да ги совладам:) Ај на газда Мистик ќе му варам кафе у двор па ќе подобјасни малце:)
и пиво може:) :)

Точкест, убава кујна :P:P хех

Еве една од фотките што ги направив:) 15 секунди Shutter:)
15_seconds_by_gocesup.jpg

забегувам ептен со мануелните подесувања така да ќе ми треба време дур да ги совладам:) Ај на газда Мистик ќе му варам кафе у двор па ќе подобјасни малце:)
и пиво може:) :)
Преубава слика :wink:

Aj so zdravje da si go koristis, solidno aparatce so super optika i zaviduvacki raspon na "mm". Aj sto pobrzo da go "sovladas" M -modot i da ni prakjas SUPER fotki (koga kje ti dosadi da si kupis poubav)

Aj so zdravje da si go koristis, solidno aparatce so super optika i zaviduvacki raspon na "mm". Aj sto pobrzo da go "sovladas" M -modot i da ni prakjas SUPER fotki (koga kje ti dosadi da si kupis poubav)
Не го мрдам од М модот и само пробувам разни комбинации:)
Фала фала следно нешто кога ќе здосади ова е што друго ако не
5457-SonyDSLRA700LeftGrip.jpg

Oртодоксен на Сони (така ме нарече професорот на факс:pos::pos:)

Вчера станав сопственик на Sony DSC-W55, во црна боја! :vozbud::vozbud:

54456.jpg

Cyber-shot W55S - компактен и стилски дизајн со сребрена боја, 7.2 ефективни милиони точки, висока чувствителност за снимање во услови на недоволна осветленост, ZEISS леќи со 3x оптички зум, голем 2.5-инчен LCD екран, STAMINA издржливост на батеријата и предна страна од брусен алуминиум.

За жал сеуште сум во исчекување на софистициран дигитален апарат ( Fujifilm Finepix S9600 :wub1: ), сега за сега го малтретирам апаратот на дечкото ми, а од утре ќе видам што моќ има тој што го извадив пред малку од плакар, Zenit - B, мааааалце постар модел е, ама добро сочуван и некако ми се прави мерак да сликам со постар апарат. :)

Ја го
2469019_1_b.jpg

Fujifilm Finepix S9600...Топ апаратче,го пазам ко очиве мој :)

Aj малце јас ќе забегам оф топик тука ама морам да ве прашам. Fujifilm FinePix S9100 или кај нас познат како S9600, што има толку тој апарат бе? RAW формат? Само тоа ве диви кај апаратот? Макро фокус нема, исото е грдо ко позив за у војска и е едно кило тежок затоа што Fuji незнаеле да му направат негова батерија која ќе тежи помалку а ќе држи исто дури и подобро од 4 АА БАТЕРИИ
незнам али на ваше место би размислил за апаратот. И која цена е тука??

а од утре ќе видам што моќ има тој што го извадив пред малку од плакар, Zenit - B, мааааалце постар модел е, ама добро сочуван и некако ми се прави мерак да сликам со постар апарат. :)

Ја го
2469019_1_b.jpg

Ваков има татко ми исто така. Ама не ми даваше да го користам, комплициран бил за користење, па имало скрипта за фотографирање, па требало првин тоа да го научам, бла бла бла

Туку сестра ми има
sam-s850silver.jpg

јас учествувам со аксесорис, мемори кард, ричарџбл батерии :)
М модот не му работи ко што треба, ама на ауто вади ок слики за домашна употреба.

Јас ваков имам

20070319023725lq5.jpg

Единствено нешто шо не ми се бендисва е шо нема блиц и макро. Иначе друго се е супер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom