Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нашава ''управа'' со братство од големо коњари неможа да ја договорс па не со ѓорчеУбаво би било да ја договорат со Ѓорче да му ја дајме во купов оти секако нема шо да бараме понатаму, а за возврат да ни ја пушта во лигата за 2 недели дома.
Ништо ново во мак фудбал. Сите екипи така функционираат. Три за три, лигашка за куп, a во ситуацијава која сме секој бод ни е прекупотребен па макар бил и поклонет.Искрнео како ви е интересно да гледате/гледаме местени утакмици?!
Ништо ново во мак фудбал. Сите екипи така функционираат. Три за три, лигашка за куп, a во ситуацијава која сме секој бод ни е прекупотребен па макар бил и поклонет.
За местење во европа то беше, а за кај нас ни го интересира некој не се ни замара верувај.Da ama samo vas ve fatija i kaznija od cela evropa a vaka ako prodolzite pak isto ke ve najdi, od tolku so cekavte prva liga malku zaborajvte so treba da barate...
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
ај гледај си за битола ни не не гледај насDa ama samo vas ve fatija i kaznija od cela evropa a vaka ako prodolzite pak isto ke ve najdi, od tolku so cekavte prva liga malku zaborajvte so treba da barate...
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
И еве ќе се спаси Победа годинава, после што?Ништо ново во мак фудбал. Сите екипи така функционираат. Три за три, лигашка за куп, a во ситуацијава која сме секој бод ни е прекупотребен па макар бил и поклонет.
Работава е годинава да се куртули како шо се знај и умеј оти ако пак падниме втора лига сите че изгуба и желба и волја, од наредна сезона сите се надеваме да биди друга песна со помош од општина поголема, да се најда спонзори салам и да се исчиста долгојте во меѓувреме.И еве ќе се спаси Победа годинава, после што?
В година пак ќе ни ја даде Х тим па со некого 3 за 3 и ќе си патка клубов така 2 години, па третата се ќе изнаместат за да се накалапат и пак во втора лига. И до кога така? Многу јако, реално.
Vo 14 00. Taleski i Kuzmanoski vo rakomet uste se deca i talenti na 26 7 god ne pa golmacevoВо колку се игра?
Само во МКД викаме дете за некој вол од 20 год. Дете од 2002ра.![]()
Еден другар го викам Талевски од време на време. Вркнал 28 години и доправа мисли дека ќе се разебува пички. За талент се смета кој штотуку не отворил.Vo 14 00. Taleski i Kuzmanoski vo rakomet uste se deca i talenti na 26 7 god ne pa golmacevo![]()