Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
Убаво би било да ја договорат со Ѓорче да му ја дајме во купов оти секако нема шо да бараме понатаму, а за возврат да ни ја пушта во лигата за 2 недели дома.

Убаво би било да ја договорат со Ѓорче да му ја дајме во купов оти секако нема шо да бараме понатаму, а за возврат да ни ја пушта во лигата за 2 недели дома.
нашава ''управа'' со братство од големо коњари неможа да ја договорс па не со ѓорче

Искрнео како ви е интересно да гледате/гледаме местени утакмици?!
Ништо ново во мак фудбал. Сите екипи така функционираат. Три за три, лигашка за куп, a во ситуацијава која сме секој бод ни е прекупотребен па макар бил и поклонет.

Ништо ново во мак фудбал. Сите екипи така функционираат. Три за три, лигашка за куп, a во ситуацијава која сме секој бод ни е прекупотребен па макар бил и поклонет.

Da ama samo vas ve fatija i kaznija od cela evropa a vaka ako prodolzite pak isto ke ve najdi, od tolku so cekavte prva liga malku zaborajvte so treba da barate...

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Da ama samo vas ve fatija i kaznija od cela evropa a vaka ako prodolzite pak isto ke ve najdi, od tolku so cekavte prva liga malku zaborajvte so treba da barate...

За местење во европа то беше, а за кај нас ни го интересира некој не се ни замара верувај.

ај гледај си за битола ни не не гледај нас

И еве ќе се спаси Победа годинава, после што?
В година пак ќе ни ја даде Х тим па со некого 3 за 3 и ќе си патка клубов така 2 години, па третата се ќе изнаместат за да се накалапат и пак во втора лига. И до кога така? Многу јако, реално.

И еве ќе се спаси Победа годинава, после што?
В година пак ќе ни ја даде Х тим па со некого 3 за 3 и ќе си патка клубов така 2 години, па третата се ќе изнаместат за да се накалапат и пак во втора лига. И до кога така? Многу јако, реално.
Работава е годинава да се куртули како шо се знај и умеј оти ако пак падниме втора лига сите че изгуба и желба и волја, од наредна сезона сите се надеваме да биди друга песна со помош од општина поголема, да се најда спонзори салам и да се исчиста долгојте во меѓувреме.

Utre struga bez Ukpa, Jahja i bez golmanot Kjosevski. Ke mu brani dete od 2002 koe utre ke debitira. Isto Ibraimi, Merdzani i Sabani deneska si dojdoja od Arabija, ne znam kolku bi bile spremni. Mora da cepnime bodoj…

Ps: prv pat prenos na MRT od Prilep utre

Vo 14 00. Taleski i Kuzmanoski vo rakomet uste se deca i talenti na 26 7 god ne pa golmacevo:D
Еден другар го викам Талевски од време на време. Вркнал 28 години и доправа мисли дека ќе се разебува пички. За талент се смета кој штотуку не отворил. :icon_lol:

браво деца вака се игра од срце за прилеп и покрај то шо нема земено плата од јуни изгинаја на терен

Strasna partija dadovme deneska. Bukvalno od prva do posledna minuta perfekcija, mozevme duri i 3 4 0 komotno da tepame. Tie nitu edna izgledna sansa nemaja. Mazari MVP segde go imase, Bojan izigra doktorska partija, premnogu biten ni e vo napad edinstven so mozi da zadrzi topka i da daj dobar pas vo prostor

Nedela ako gi tepame tikves koj ne se nisto podobri od nas slobodno mozam da kazam ni se otvora posle rasporedo doma vo narednite 3 kola da obebzedime opstanok. Skopje se preslabi nema sansi da mrdna od posledno mesto. Pobeda vecna!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom