SV-Strange
Sorcerer Supreme
Сега не ви ги бришам коментарите,нека се прочита вашата култура,али ова е последна опомена
mRnO, се гледа ова што ми е со големи букви дека е (индиректна) реплика на овој член што мене ме реплицира ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега не ви ги бришам коментарите,нека се прочита вашата култура,али ова е последна опомена
BIZZY^ dali mislish za veleshanecot Jordan sho go vikat sho beshe vojska vo Bt? :salut:
Peace
Алооо, слушнете ги Жиле и Бул па да дискутираме после за македонскиве beatbox-ери ... а за Кртот: јас се разбирам во beatbox и немој да се правиш некој генијалец важи? Ова што е: WHAT GOES UP, MUST COME DOWN да не е случајно од roxorloops [ова ќе го погледнете на линкот подоле]? ... можеш да продаваш приказни на некој што незнае за тоа ... инаку за сите што кажаа дека Rahzel e најдобар, еве ви нешто спротивно - Roxorloops teach Rahzel in echo beatbox learn from the king ... http://youtube.com/watch?v=9R-5VnZkoY4 ... поздрав
Keyskeenow...super brat ali toa ne te pravi opasen tip shto na youtube si go nashol Roxorloops....nego Krtot pobara mislenje za beatbox...kako sho prochitav i ne go stavam vo oddelna kultura nego vo Hip-Hop Kulturata...kako i da e Roxorloops nemozish da gi sporedish so Rahzel zasho tipot e beatboxer dooooolgo vreme i e dosta cenet.Btw....Zile i Bul se makedonci i treba da se ceni trudot na site ne samo da se seri po nashite....
Peace
Како прво - не сум опасен, а како второ - не ГИ споредувам Roxorloops co Rahzel, туку реков дека Roxorloops e подобар од Rahzel со оглед на тоа кој на кого учи!? Како трето, јас не СЕРАМ по нашите, едноставно не ми се допаѓа Beatbox-от на Кртот, тоа за тебе СЕРЕЊЕ е? Поздрав
ABE STO KUR SITE MU JADETE GOMNA NA KRTOT BE ??? GLEATE DEKA DECKOTO SE TRUDI DA NAPRAI NESTO SERKOVCI EDNI , AKO ZNAETE DA PRAITE BOLJE BEATBOX OD NEGO - NAPRAJTE PA DA CHUEME , A NE JADETE GOMNA DA VI EBAM SEALJCITE AJ MRSH SITE!!!
Да бе треба да имаш за да бидеш како Разел т.е. тоа што пробува да биде кртчено. И не се секирај многу работи ќе слушнеш и видиш за прв пат:wink:Точкест, ова прв пат го слушам од тебе, за да маваш BeatBox требало да има пореметување на гласните жици..Нема врска..