Eros Ramazzotti Вип Арена Борис Трајковски 30 септември 2019

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Не реков ништо за тој испрдок, општо земено 100 еур за ПОП пејач вредело, најпреценатиот и најбезвезен жанр во музикава, а за Рок бендој и ДЏ-и скапо ви е 10-15 еур :pos:
За рок бендови не ми е скапо, за ДЏ и 250 денари ми е скапо зошто не ја сакам таа музика. Секој со своето, убаво ти кажа @Кеплер

Цените шо ги има за концерти во Германија,Франција,Италија се 50/90/100е и погоре ....

Ако ти се допаѓа пеачот ти праи ќејф ќе дадеш толку пари, ќе го паметиш долго концертот. Секако ако имаш пари.

Чудно ми е некој тука да не го знае Ерос
Новиве песни не му ги знам.

Вреди за парите и не треба да споредувате така изведувачи, оти еве исите цени на влезници како на Ерос и на Лени Кравиц ќе бидат....така да ова се тие 2 концерти кои не треба да се пропуштат пред да се умре шо би рекле Авалон :D

Ај бе не се тресете, Ерос Рамацоти не го знаеле, може и ќе ви поверува некој.

За рок бендови не ми е скапо, за ДЏ и 250 денари ми е скапо зошто не ја сакам таа музика. Секој со своето, убаво ти кажа @Кеплер
И ти си во право исто ко јас шо не би дал ни 5 еур за кој било поп пејач или слично, никогаш нема да го разберам одењето на вакви концерти, ни атмосфера има, ни мојш да се журкаш, ни визуелни ефекти, за шо ке платиш 50 еур за да гледаш 90% од присуните како снимет со телефони? Доживљај кур се тресе...
Ај бе не се тресете, Ерос Рамацоти не го знаеле, може и ќе ви поверува некој.
Шо е толку чудно тоа? Како би го знаеле поновиве генерации кога не е актуелен, а не ни е некој битен фактор во музикава за да го знает? Ко да рече ај не тресете зелени Еминем не го знајте... :pos:

И ти си во право исто ко јас шо не би дал ни 5 еур за кој било поп пејач или слично, никогаш нема да го разберам одењето на вакви концерти, ни атмосфера има, ни мојш да се журкаш, ни визуелни ефекти, за шо ке платиш 50 еур за да гледаш 90% од присуните како снимет со телефони? Доживљај кур се тресе...

Шо е толку чудно тоа? Како би го знаеле поновиве генерации кога не е актуелен, а не ни е некој битен фактор во музикава за да го знает? Ко да рече ај не тресете зелени Еминем не го знајте... :pos:
Може сега не е и децава не го знаат ама Ерос во деведесетите и почетокот на 00s немаше кој не го знае, јас бев тогаш дете и на секоја телевизија го имаше Ерос, и ти го знаеш ова ама интересно ти е сосила со главата в ѕид да одиш :)

А иначе уживај си дека на тие електронските забави со ДЏ никој не снима со мобилен или не става сториња.

Слични беа цените и во Софија кога бев на концерт. Не знам што очекувате... 500че влез да биде? За 2000 па и конопој со пијачка:cool:

kako toa vredelo 100 eur za Eros? po so procenvis koj kolku vredit? 5 eur ne davam za ligajncarov, za kakvi sve iminja ovde bila poeftina kartata, za Eros 50 eur e bruka od svetski razmeri...

Не реков ништо за тој испрдок, општо земено 100 еур за ПОП пејач вредело, најпреценатиот и најбезвезен жанр во музикава, а за Рок бендој и ДЏ-и скапо ви е 10-15 еур :pos:

Класичен примерок од проста македонска маса. Колку и да го сакаме и не го сакаме лично самото негово име вреди, тој е бренд. За вкусови не се расрава. Но ако одиме од уметнички аспект и вредност поп музика има поголема вредност од рок музиката. А Дискоџокејите воопшто не се музичари (творци или изведувачи) тие само пуштаат музика. Цената е прифатлива. Свесен сум дека многумина неможат да си дозволат но си држи цена Рамацоти. А имајте во предвид и колку се картите за фолк изведувачите од регионот.

Eros Ramazzotti Вип Арена Борис Трајковски 30 септември 2019

ова одгодина ова време? уште од сега карти да се купат?

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom