Најдобри спортски сали!

• Креатор на темата Креатор на темата iLe
  • Време на започнување Време на започнување
Vo Makedonija najubaj se vo Kavadarci, Strumica i Ohrid, a vo Evropa Vo Belgrad. A za vo Bitola, salata e stala tribini nikakvi, parket da ne prajme muabet, soblekuvalni haos edna od najlosite vo Makedonija pa ne znam na nekoj kako mozi da mu se sviga:nenene:

DoolroX напиша:
najgolema makedonska sala e vo kumanovo za kosarkarski natprevari sobira preku 6 000 gledaci,a najubava vo ohrid :)
A tolku beri site normalno da si sedat ili ...

nikolabt напиша:
A tolku beri site normalno da si sedat ili ...

za kosarka da zasto ima i ogromni montazni tribini pozadi kosevite :) inace nema sedista salata vo kumanovo tuku se klupi,a normalno deka ako imase sedista kapacitetot ke bese pomal

Еве ја и познатата Блауграна салата на Барселона
med_347_4.jpg

Во Македонија, во Охрид и Струмица, а инаку во Белград, во Мадрид(Реал Мадрид) и од НБА лигата

fantomX напиша:
Во Македонија, во Охрид и Струмица, а инаку во Белград, во Мадрид(Реал Мадрид) и од НБА лигата
Ништо не сватив:smir:

најубава сала у Мк има Струмица!!Сум бил насекаде низ македонија ама како нашата сала нема никаде(мозеби некој нема да се сложат ама има најдобри услови)ПОЗЗ

TaZZ(BoomBoy) напиша:
најубава сала у Мк има Струмица!!Сум бил насекаде низ македонија ама како нашата сала нема никаде(мозеби некој нема да се сложат ама има најдобри услови)ПОЗЗ

Грешка си!

1. Билјанини Извори - Охрид
2. Јасмин - Кавадарци

После е струмичката.

Струмикс напиша:
Грешка си!

1. Билјанини Извори - Охрид
2. Јасмин - Кавадарци

После е струмичката.
Дефинитивно Охридската сега ми текна на неа...:)

Јасмин моментално нее е веќе што беше,А за охрид не сум бил.Ама и струмичата нее е лоша!!:helou:

Јасмин (кавадарци)е подобра сала од Парк (струмица) за Билјанини Извори (охрид) не сум ја видел ама дефинитивно сега најдобра ке биде салата Борис Трајковски :salut:

Ако има некој слики од Охрдската сала нека стави овде.

Јас потерав слика од охридската сала де бре прочитајте малце ани вај фала !

iLe напиша:
Јас потерав слика од охридската сала де бре прочитајте малце ани вај фала !

абе знам ти што напиша ама ја ставам од скопската, од охридската кого го интересира нека си стави

najubava sala vo evropa na panatinaikos(ne znam kako se vika) a vo makedonija-jasmin

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom