Најдобри спортски сали!

• Креатор на темата Креатор на темата iLe
  • Време на започнување Време на започнување
sali

kaa nadvoresna gradba poubava od kavadareckata nema.e sea sobira samo 2000.odnadvor e strasna.a unatre za nasi uslovi e solidna

Во Македонија Јасмин а во Европа е салата во Белград.Инаку да не се лажеме ама во НБА се најдобрите сали

spored mene park jasmin onaa u vinica a za novata ke vidime bi trebalo da e najdobra u makedonija

Екипо некој да не има некоја слика од новата сала што е во Скопје ако има барем некој нешто нека постира позз..

Еми така се вика :)салата е ТоБ имам гледано слики на кампот на Бодирога покажуваа како е уредена...стварно е најубава во моментов

kaa nadvoresna gradba poubava od kavadareckata nema.e sea sobira samo 2000.odnadvor e strasna.a unatre za nasi uslovi e solidna

Најдобра спортска сала на балканот според мене е Белградската Арена!

-Белградска арена е голема сала во Нов Белград наменета за спортски настани, концерти, саеми, конгреси и др. Изградена е од 1991 година, а свеченото отварање било во 2004 год. Вкупната цена на изградбата достигнала до 70 милиони евра. Комплексот се состои од голема сала, мала сала и паркинг.
Белградската арена има површина од 48,000 квадратни метри, распоредени во 6 етапи. Капацитетот на арената се состои од 20,000 до 25,000 седишта во зависност од настаните. Во салата има и 68 луксузни ложи, кои можат да примат 768 посетители, ВИП Салонот со 38 места може да се користи за конференција за новинарите.
Arena.JPG

dsc_0376_46de7ee7e69b7.jpg

enterijer_1a.jpg

^сликата е од евросонгот!

Vo Makedonija:Boris Trajkovski bez dilemi!! a vo evropa Belgradska Arena po moe mislenje!!!:toe:

Македонија:Борис Трајковски
Европа:Белградска Арена
:salut:

zagrebskata arena e mnogu dobra.pomala e od belgradska ama mn po moderna

Борис Трајковски е најубава...ама и салата во Велес собира околу 2600 ако седат...а ако се гужваат и дупло ќе собере барем тоа го имам сетено

Борис Трајковски е најубава...ама и салата во Велес собира околу 2600 ако седат...а ако се гужваат и дупло ќе собере барем тоа го имам сетено
Да да во Македонија имаме доста убави сали. Борис Трајковски, Биљанини извори па и Сала Парк во Велес која со малку среќа може да собере околу 4000 души.
А во Европа незнам како се вика ама таа во Мадрид (кошаркарите) на Реал кај што играат и белградска Арена фала богу.

Добро прашањево може не е за тука ама не најдов посоодветна тема за да го поставам.
Каде може да се изнајми сала за термин кошарка од саат време во околината на бутел-чаир.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom