Зошто сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Јас и порака му пишав демек некој хумор за заведување хехехе и ми врати строго професионално два три збора само :( а на следната порака добив само лајк...

Houp slushaj sega, neka ti prati ovaj tranced a ti preprati kaj vlade da vidime dali kje ti stavi lajk i na toa.... i da si znam vekje da ne go nudam samo se blamiram.

ај да помогнеме на Дена да се омажи, толку ли е тоа тешко, а?
На душман не би му посакал такво нешто, да се ожени со Дена, а не па на некој таму непознат, ни крив, ни должен.

Никогаш не се вреѓај сам себе, и да си, ќе си најдеш некоја подебелка и ќе си уживате во пастрмајка заедно :X3:
Не го лажи човекот, кажи му ја вистината како функционираат тие работи со женските. Тој не е свиња дебела туку само слабо стои со парички, нека заработи парички па веднаш со истата килажа ке се претвори во мал сладок Медо, па ке си бира која путка сака да ја клеца...

Не го лажи човекот, кажи му ја вистината како функционираат тие работи со женските. Тој не е свиња дебела туку само слабо стои со парички, нека заработи парички па веднаш со истата килажа ке се претвори во мал сладок Медо, па ке си бира која путка сака да ја клеца...
Тоа се вели, за секое тенџерче капаче. Ќе си најде зш да не, си има скромни женичиња како што има скромни мажи.

За сите има по некој.
Тоа се вели, за секое тенџерче капаче. Ќе си најде зш да не, си има скромни женичиња како што има скромни мажи.
Женичињата се делат на: Скромни и Ливадарки. Јас си имам скромна.

Ливадарките нека си земат мачки кучки и таман ќе им биде.

На душман не би му посакал такво нешто, да се ожени со Дена, а не па на некој таму непознат, ни крив, ни должен.
Ja poznavash licno za da sudish ?
I si razmislish kolku mozhi da boli eden glupav zbor?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom