Kako i da e vlaknesto chudoMislis od kobila na magarica potocno, draga moja Houp
Kako i da e vlaknesto chudoMislis od kobila na magarica potocno, draga moja Houp
Eee vlade a jas tolku se trudam da ti najdam kako prav drugar... de livadarki komshinici, pa kristince, houp... sega dena.... nekoj od strana da gleda bi si pomislil ne si po klitorisot...Zoki izvini vaka ali koj kur faktor si ti pa da moram da ti kazam
За што бараш ?Baram sloboden pameten decko od 35 do 40god.od sk.
za seЗа што бараш ?
На душман не би му посакал такво нешто, да се ожени со Дена, а не па на некој таму непознат, ни крив, ни должен.ај да помогнеме на Дена да се омажи, толку ли е тоа тешко, а?
Не го лажи човекот, кажи му ја вистината како функционираат тие работи со женските. Тој не е свиња дебела туку само слабо стои со парички, нека заработи парички па веднаш со истата килажа ке се претвори во мал сладок Медо, па ке си бира која путка сака да ја клеца...Никогаш не се вреѓај сам себе, и да си, ќе си најдеш некоја подебелка и ќе си уживате во пастрмајка заедно
Тоа се вели, за секое тенџерче капаче. Ќе си најде зш да не, си има скромни женичиња како што има скромни мажи.Не го лажи човекот, кажи му ја вистината како функционираат тие работи со женските. Тој не е свиња дебела туку само слабо стои со парички, нека заработи парички па веднаш со истата килажа ке се претвори во мал сладок Медо, па ке си бира која путка сака да ја клеца...
Женичињата се делат на: Скромни и Ливадарки. Јас си имам скромна.Тоа се вели, за секое тенџерче капаче. Ќе си најде зш да не, си има скромни женичиња како што има скромни мажи.
Ja poznavash licno za da sudish ?На душман не би му посакал такво нешто, да се ожени со Дена, а не па на некој таму непознат, ни крив, ни должен.
Brkanje lajkovi ti e forumov ko i sekoja soc mreza bez razmisluvanje na posledicite. Skini opcija za lajkanje i stroga moderacija magicno ke se krene kvalitetot na diskusija.Ja poznavash licno za da sudish ?
I si razmislish kolku mozhi da boli eden glupav zbor?