Сигурност или предизвик?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување

vistina ili predizvik?

• igram sigurno

Гласови: 3 15,0%
  • otvoren za predizvici

Гласови: 5 25,0%
  • moze od dvete

Гласови: 10 50,0%
  • hmmmm

Гласови: 2 10,0%

• Вкупно гласачи
    20
Дефинитивно предизвик! Поинтересно е! :kesa:

Преку глава ми е од предизвици, неизвесност и топло-ладно игри, али па ме бива во нив :toe: ... Знам како да се справам со нив па најверојатно животот и затоа постојано ми ги сервира...
Како и да е, не ги сакам повеќе. Гласам за сигурност. Можеби малку ќе ми биде досадно на почетокот али ќе се навикнам. Сепак далеку е подобро кога знаете дека срцето ви е наместо и нормално ви функционира.

Најчесто играм на сигурно,ј*бига таков ми е карактерот,али ипак некогаш кога ке е монотоно знам да прифатам и предизвик.

Родена сум со природно тежнеење кон сигурност и природна енергија што привлекува несигурност.
Не е добро по здравје, доведува до неприфатливи ситуации, запушување на артерии, вечни подочњаци, нервозни навики, и истегнати мускули на устата од смеење.
Во зависност од тоа како ќе изиграш, колку ќе се опуштиш, и колку ќе вложиш, евентуално сепак завршуваш у мир, со Вишну на постер.
Супер е.

Vistina ili predizvik?

dali poveke sakate da igrate sigurno ili prifakate predizvici?
a na sexualen plan? kolku ste inovativni i otvoreni za novi podvizi i experimentiranje?
pa povelete gospoda scenata e vasa

Пред да сплеткаме, дур уште се “бркаме“, сакам непредвидливост. Ако знам дека можам да го имам било како и било кога и ако му предвидам секој потег, немам предизвик и се губи интересот.

Во врска е друго. Тогаш сакам да знам на што сум, сакам сигурност, стабилност. Не топло-ладно и филмови за 4то одделенци.

Двете ги сакам.

Ама мразам кога некоја се прцка многу. Сакам да ја покажи женственоста и провокацијата ама да го направи тоа на субтилен начин а не како на филмовите да се прави не знам што, недостапна блабла односно она што мама ја учела пред спиење!

Способната жена бара алтернативни начини да го привлече вниманието на мажот!

сакам сигурност да ме известува за све што е поврзано со нас двајца секако точно време и место за све а јас па не сум таква може да тргнам едно да правам и да кажам а да ми искочи нешто непланирано и тоа многу го нервира партнерот па работам на случајот тоа да променам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom