Сигурност или предизвик?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување

vistina ili predizvik?

• igram sigurno

Гласови: 3 15,0%
  • otvoren za predizvici

Гласови: 5 25,0%
  • moze od dvete

Гласови: 10 50,0%
  • hmmmm

Гласови: 2 10,0%

• Вкупно гласачи
    20
Сигурно си е сигурно, ама тоа сигурното сигурно е монотоно, па може да кажам дека сакам 90% неизвесност и 10% сигурност :)

Poslednite 2pati epten bev na PREDIZVIK, i u posledniot mnogu se zatreskav i sea...BAD mi e...ide so edna...zatoa sea baram neso sigurno, sepak mislam deka e bolje...KANDIDATI?!:pos: sala, sala :pos:

oHOOO SE PALAM NA PREDIZVIK!!!!!!!:):):):)

Не дека сакам да знам се однапред, но сепак сакам и да има сигурност до одредена мера.

Што значи дека би избрала сигурност, помешано со предизвик.

Nekogas i avanturata ne e na odmet. Normalno poveke predizvicite se zastapeni vo vremeto na pocetokot na vrskata. Sakam ponekoja avantura. Inace kade sekoj den da bide po plan, stanuva monotono toa. Avanturist vo ramkite na normalata.

повеќе сакам предизвик.
сакам девојки кои знаат навистина да ме изненадат, кои знаат да ми ги возбудат хормоните со нешто сосема непредвидливо.
не знам дали е до годините или до фактот што и јас сум таков непредвидлив.
предизвикот ПАЛИ!

сакам сигурност,но не претерано,таа "несигурност" ја сакам,ама кога се работи за убаво изненадување,убав гест кој не сум го предвидила и такви ствари,а не во исчекување да ми се јави,или да не знам каде е и сл...тоа кај мене ич не пали и не ми е предизвик...напротив ме оддалечува од партнерот

Сигурност дефинитивно иако понекогаш треба и предизвик.

Би рекол предизвик до одредена мера,сепак да не излезе како од лудница пуштена наредниот ден :pos2: понекогаш станува монотоно сето тоа наредено ако е во врската,интересните работи се случуваат случајно и затоа се интересни

Преку глава ми е од неизвесност,да не знаеш утре кога ќе се разбудиш што те очекува,дали станал на лева или на десна нога.Дали денес ќе ти покаже љубов или ќе почне кавга зошто надвор врне,дали денес и периодов ќе си се посвети само на себе и на своите обврски,а ти ќе идеш во аут на неколку дена,и во плановите за месецот те нема онака како што сакаш да те има.Дали навечер кога легнуваш ќе ти посака добар сон или има некои кризи во глава за нешто друго.Несакам неизвесност!Сакам сигурност и стабилност,сакам да знам дека се е во ред,сакам да ја знам причината кога не е,едноставно сакам мир.

05.05.2007 :)
Денес 18.08.2008 поминало година.
Јас уште длабоко верувам во ова,иако нештата се изменија,фала богу на посигурно.Те сакам мило,ја сакам сигурноста,сакам да ме сакаш цел живот и никогаш да не ме изненадуваш со твојата комплицираност.

Dur nekoj diskutira za sigurnost , ne sigurnost drugiot partner se roka so nekoj stranec vo nokta barajki vozbuda i nesigurnost ...zivotot e ringishpil :tv:

Јас би рекла 50-50 затоа што ни без едното ни без другото не се може....Сите сакаме да се чувствуваме сигурни во партнерот,,нопмално и јас..но секако спонтаните нешта се она кое ја прави врската поинтересна...
Обожавам предизвици,,така да кога би требала да бирам би избрала предизвик со помала доза сигурност:smir:

Голем предизвик е да изградиш доверба и да стекнеш сигурност во некого.

Јас сега сум во таков период кога барам сигурност. За сега ја имам и оди супер. Би сакал така и да остане. Се надевам дека и ќе биде така и подобро. :back:

Порано бев повеќе по предизвик.
Сега не, сигурноста ми е на прво место.
Сакам се да знам и следниот потег многу да не ме изненади туку веќе да знам дека ќе се случи. Мразам изненадувања и такви ствари, сакам да знам што се случува.
Зашто јас сум таа непредвидливата и не иде 2 такви да се.:pos2::pipi:

Сакам сигурност:pipi:.Мислам дека колку повеќе се читате еден со друг кој е следен потег, кој што сака да каже дека тоа е знак на добар спој и разбирање во една врска.Дека веќе сте се поврзале доволно и се знаете доволно.Предизвиците се интересни ама сигурното си е сигурно, а и потрајно:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom