Превисоки критериуми?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
сум пребирлив, да.
но таков сум бидејќи сите убави женски не се подеднакво добри во главата како што се и во телото.
онаа со која би одел или барем шмекал, мора да има и во главата.
не би сакал да си имам работа со барбика со празна глава.
мислам, замислете конверзација со неа, само јас би зборел, а тоа некако стои досадно нели?

Не сум многу пребирлива,знам дека никој не е совршен но сепак гледам да има и повеќе во главата отколку во телото

u princip, prebirdziite ostanuvaat ili so prstot u usta, ili so zinata usta, posho im se deshava razocharuvanje, najchesto ili u najlosh sluchaj

precenuvanjeto e losha osobna, so samoto toa da, se sho e preterano nechini

"birala Birka, choravoga Mirka"

zasho koa ke odminat godinite tochno e deka poishe se pribira za da ne se zgreshi, ama ima i se pomalce stanici za kachuenje na vozot:smir:

pa imam, nekakvi kriteriumi, u pocetok(koga ima samo muvanje), a koga vrskata veke preminue u seriozna togas nema nekoi kriteriumi...

..abe toj uvek sto prebirua na kraj ostanua so naj za nikade hih(zavisi)
a ja..hehe zavisi...sto da praem koaj mi se moze hihihihi:toe:

Ако го сметам она да ме привлекува физички и да знае да отвори уста кога треба,а кога не треба да ја затвори тогаш ми се единствените критериуми за партнер.
Од оние особи што ги познавам,превисоки криетериуми поставиле луѓе кој немаат ни у од убавина,к од карактер,ни ебан денар во џебот.За цел поставуваат особа која што воопшто не би ги погледнала,сепак да бидеме реални,прво се погледнуваш во огледало,ги сумираш квалитетите и недостатоците и тргаш во напад,за да нема разочарување.
Ама оној елемент преценување луѓето неможат да го изостават,се прашувам како ли живеат со тоа.

Imam postaveno kriteriumi za mojot partner,i mozam da kazam imam mnogu visoki kriteriumi koga stanuva zbor za negoata znatresna ubavina sharm i intelegencija a za nadvoresen izgled i nemam postaveno nekoi posebni kriteriumi:pipi:

Дали постојат превисоки критериуми за избор на партнер?
Кои се тие според вас и зошто ги гледате како такви?
Мислите дека превисоки критериуми имаат само тие што ги заслужуваат или токму тие кои не ги (според ваши искуства и видени ситуации)?
За какви ги мислите вашите? Во границите на некоја нормала или над неа?
И да ... дали секогаш се држите до нив (без оглед какви ви се) и дали треба да е така или па треба да правиме исклучоци за да не останеме со "празни раце"? :)

Тема за кои се нашите критериуми има, така да немора да ги набројуваме сите ... да се задржиме на тоа што мислиме дека е премногу да го бараме или да го бараат од нас ... :helou:

Pa previsokite kriteriumi gi imaat tie koi ne gi zasluzuvaat takvite kriteriumi. Obicno toa se lugje koi patat od kompleks na povisoka vrednost, sto ne se svesni za svoite nedostaoci a gi gledaat nedostatocite na drugite. Poznvam licnost koja e debela, niska, karakter nikakov,a bara partner koj ce bide sovrsen, telo na maneken karakter na svetec. Moite kriteriumi se premnogu niski, barem vo sporedba so moite drugari i poznajnici, sekogas za nekoj mi vikat kako moze da ti se dopaga ovoj, mozebi se vo prasanja vkusovi, mozebi razlicni kriterumi, no jas nikogas ne sum barala od nikoj premnogu, dovolno e da lici na covek i da znae da se ponasa normalno, da ne vleguva vo nekoj film.

Уфилмани личности постојат.
Дебили исто така.
Кретириуми е смешен израз, бидејќи и таквата лилност е смешна.

Иначе, секој го заслужува најдоброто.

Критериуми, да постојат ама не почитуват секогаш. Баш тие што имаат високи критериуми, можат да се заљубат во некој сосем различен од онаа совршена слика што си ја создале...Љубов и се е можно, па и промена на критериумите. Затоа, никогаш не се вели никогаш

Критериумот е променлива категорија.
Иако изгледа дека баш е обратно, у суштина мислам дека критериумот го приспособуваме на изборот, а не изборот на критериумот.
Критериумите ни стојат во глава колку да се „пишани“. :) Можеш да имаш одредена претстава за идеалот, ама кога ќе запознаеш некој што ќе те освои по секој основ, иако не е ни приближно таков како твојата замисла, ќе ги „адаптираш“ критериумите на човекот.
Критериум, пффф, пофиктивна ствар нема. :)

Не постојат превисоки критериуми, туку луѓе што тешко се задоволуваат и луѓе што лесно се задоволуваат. Вториве секогаш успеваат да најдат среќа, првите често остануваат со прстот во уста. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom