Превисоки критериуми?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Standardi se za povrshni luge , sekoj covek svoja prikazna ne diskriminiram !

Standardi se za povrshni luge , sekoj covek svoja prikazna ne diskriminiram !

Не само за нив и за другите, оние уплашените, повредуваните, несигурните во себе.
Што повисоки критериумите, тоа е поголем ѕидот околу себе, тоа поголем е стравот во луѓето.
Спонтаност и искреност :kafe:

kriteriumi da gi imam no tie vopocetokot se da ne kazam mnogu mali dodeka kako pominuva vremeto tie si stanuvaat pogolemi

Пушти ги нозете до кај што ти се чергите.
Како и на секој пазар постои варијација на кавлитет и логично-следствено варијација на цена. Секои критериуми коишто ќе си ги наложите треба да бидат правопропорционално од критериумите што вие ги поседувате. За тоа е потребна голема разумска самосвест и без-лажно проценување на самите себе.

Нажалост кај машкото со квантитетот на парите расте и квантитеот на изборот односно високи критериуми коишто може да си ги приушти

Кај девојките тоа е надворешната убавина и поуларноста.

Дали и колку сте пребирливи?

Вчерашната дискусија со Тикви4ка на МСН,ме поттикна да ја отворам темава.

Колку сте пребирливи кога е во прашање избор на партнер,мувач итн.?

Дали строго се држите до вашите поставени критериуми или пак не се водите воопшто според нив,односно немате критериуми?

Дали е добро човек да нема критериуми?

Нели обично велат: Кој бира - мастурбира?
Но,дали е сепак така?

Кој е попребирлив:
Машките или женските?
(знам дека е генерализација,но вие што мислите?)

Дали некогаш сте се покајале што сте/не сте пребирливи?

аууу... ептен пребирлив сум.. за женска.. али кога прајме муабет за 1 најт стенд, хмм, умерено пребирлив.. :toe:

Пребирливост.
Она што е за мене дел од критериумите можеби за останатиот дел е пребирливост.Значи не би можела да се наречам прибирлива,зошто она што го очекуваме од партнерот како наша потреба,наша замислена форма на врска,наш начин на добивање и давање љубов,се нешта кои ни се потребни и нормално дека тие нешта ќе ги бараме кај лугето со кои сакаме да поминеме еден дел од нашиот живот.
Го барам она што мене ми изнудува насмевка и задоволство,нудам дел од мене што може да ја задоволи другата страна,па доколку има поклопување тогаш има и хемија,некогаш и само физика де:).

Потребата не е пребирливост.

Дали строго се држите до вашите поставени критериуми или пак не се водите воопшто според нив,односно немате критериуми?

Немам некои посебни критериуми за тоа каков би требало да е мојот партнер, битно ми е да е добар со мене, да има цврст карактер. Не мора да биде некојси лепотан, па да трчаат сите женски по него :), битно е мене да ми се свиѓа, а не на другите дали им се свиѓа :)

Епа не е добро да се нема воопшто критериуми, не е работава “дај шта даш“, бар не за мене :)

Но,дали е сепак така?
Е сега ако си премногу пребирлив ќе си останеш сам.

Кој е попребирлив:
Машките или женските?

Женските дефинитивно.

Па и не баш :)

Да, знам да бидам пребирлива, не би си дозволила да бидам со било кој во врска. Мора да се има некои критериуми по кои би се водела инаку ..:toe:
Но, сепак не претерувам и не барам премногу кај машко, зошто премногу пребирливост не е на арно, може на крај и сам човек да остане.

Но,дали е сепак така?

Кој е попребирлив:
Машките или женските?

Имам свој критериум кој е во границите на нормалата. Не сум некој ептен пребирлив тип, али си имам некои критериуми кои сакам да бидат исполнети.
Е сега, не мора да биди некој лепотан, или да е најинтелигентен..

Претпочитам да е харизматичен, духовт и да има мала доза на шарм.:pipi:

Пребирливи...девојките се повеќе пребирливи тоа сигурно,ти текнува на муабетот во Охрид,девојка може многу полесно да фати дечко но не и обратно :toe:
...сега за мене не сум многу пребирлив и не се раководам од она само да не сум сам...се во границите на нормалата
...што би се рекло-пушти ја чергата до кај ти се нозете :pos2:

Никогаш не сум поставувала критериуми затоа што, со мојот карактер, никогаш не сум знаела што следно ќе ми се допадне.Но кога веќе некој ми фатил око, тогаш сигурно нема да барам влакно во јајцето, затоа што тоа ми изгледа преглупаво.
Сите имаме свои предности и маани, затоа и не можам себе си да се декларирам како пребирлив човек.И сега за сега, не сум се покајала за тоа.:smir:

Додека, дали се мажите или жените, искрено морам да застанам на машката страна, дека сепак, они не се толку, екцентрични со барањата.
Ама шшш, ова јас не сум го кажала. :)

Nemam nekoi kriteriumi.... (mora da e plava, 90-60-90, golemi gradi, zadnik, sto ti ja znam drn drn jarinja)
Znaci ako mi se dopadne nejzinata nadvoresna ubavina a potoa i vnatresna (koja poveke me vrzuva za nea), nema sto.
Pa mislam deka e podobro. Onaa pogovorkana so biranjeto sosema se vklopuva tuka.
Koj e poprebirliv... Stvarno tuka ne bimozel da odgovoram Ako odgovoram generaliziram a toa ne e u moja priroda taka da ke recm pak deka se` zavisi od licnosta ne od polot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom