Омилен кафиќ - кафуле со најдобар ентериер

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Кокс, во тафталиџе :) таман ми е , a да и Инферно секако :pos:

Сакам подзатскриени места.
Или такви на кои што може на раат да направиш муабет.
Се гадам од места на кои што треба да пиеш кафе а трешти музика до даска.
Ентериерот и екстериерот се пријатно дополнување на претходно наведените два главни услова.
Ќе наведам само ресторанти сега за сега:

1.Убедливо најдобар во Македонија,а можеби и на балканот -Tivoli во Тетово.Прекрасно место.5/5 за мене.
2.Казабланка на влез на скопскиот саем.
3.Камник...али таму имам проблеми да се опуштам(скапо е ептен)

Али ми фалат и При Јафата во Софија,Цјал свјат во Пловдив,Тројка во Беране,Подрум во Нови Сад...

Ееее, има милион убави кафулиња. Од каде да почнам?
Ама во Лондон ми е некако најпријатна атмосферата, во некои кафулиња е многу бучно...така да, го бирам Лондон.

Ftw, Еце е од Прилеп, чим и е интересно Лондон не и давам фазла од 17 години. Ху ар ју Еце ^^ :push:
Btw, Есе морам да ти искоментирам на то шо во темава се бара со најдобар ентериер, не со најдобра атмосфера. :(

Моментално во Струмица со ентериер кафе 19, сега откако ја реновираа, има многу поубав ентериер.

Ne e bash kafule kombinacija na net kaffe so kafich e.

"Seaman" ili t.z. mornarskoto vo PP.Mestono e erotica.Zal mi e sho neam sliki da stavam da vidite deka e bash taka kako shto velam :)Isto i Kandy mi e dosta sredeno mesto.

Inache edni od podobrite shto sum bil niz Mk se:Milenium vo Bt(radi akvariumite i staklenite skali),Zmija vo Sk(radi najubavata Dj kabina i strashniot zvuk).

I toa maloto mi e epten kef vo Avtokomanda(ne mi teknuva kako se vika) ama kakvo Makijatce pravat mf mf mf.....

A Sk na kej site kafichi mi se same shit different pack!

Пабот во Велес, интересни деталчиња има... и добра келнерка... закон местенце!

во insomnia ми е најпријатно и просто ја обожавам...откако го смени ентериерот уште повеке ми се допага!

Моментално во Струмица со ентериер кафе 19, сега откако ја реновираа, има многу поубав ентериер.
Ова е во сопственост на Пандев?

за полуматура бевме битола во една дискотека,мислам инфинити се викаше...ммногу уба

Сакам подзатскриени места.
Или такви на кои што може на раат да направиш муабет.
Се гадам од места на кои што треба да пиеш кафе а трешти музика до даска.
Ентериерот и екстериерот се пријатно дополнување на претходно наведените два главни услова.
Ќе наведам само ресторанти сега за сега:

1.Убедливо најдобар во Македонија,а можеби и на балканот -Tivoli во Тетово.Прекрасно место.5/5 за мене.
2.Казабланка на влез на скопскиот саем.
3.Камник...али таму имам проблеми да се опуштам(скапо е ептен)

Али ми фалат и При Јафата во Софија,
PHP:
Цјал свјат во Пловдив
,Тројка во Беране,Подрум во Нови Сад...
na koe mesto u plovdiv e ovoj kafic

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom