Омилен кафиќ - кафуле со најдобар ентериер

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Уптаун вест сајд и во Сохо има.
Мада не се пуши.

Ако можеш, некогаш сликни го и ентериерот. Не само на овој кафиќ, на се шо ти изгледа интересно :) Ќе направиме анализа на ЊуЈорк архитекчр.

А бе, ќе чкрапнам, ко ќе можам.

Инаку, убедливо најдобар у сФет ми беше Арарат, ама Лаци го затвори.

Енерџи во Гостивар не го мењам за ништо на светот.. порано беше убавко потокалово со плаво а сега е зелено... посебно летната бавча... уффф... не ми се излегува од таму... најубаво место во Гостивар дефинитивно... а од Скопје ми се свиѓа како е уредено Чипка и Тајм мислам дека се вика едно со многу часовници по Македонија

Енерџи во Гостивар не го мењам за ништо на светот.. порано беше убавко потокалово со плаво а сега е зелено... посебно летната бавча... уффф... не ми се излегува од таму... најубаво место во Гостивар дефинитивно... а од Скопје ми се свиѓа како е уредено Чипка и Тајм мислам дека се вика едно со многу часовници по Македонија

Мене па Енерџи ич од ич не ми се свиѓа. Омилено ми е V-Club (сега е реновирано), а и убави споменчиња имам...Опуштено, ма супер си е:)
А, Скопје, Блу Кафе позади Фреш...Е таква атмосфера мене ми треба...

Sofija (Pozadi Michurin), iskulirano HC mesto, dobra rap zhurka vo sekoe vreme :)
Castro (Ama samo koga se praat rap-zhurki)
Mala Stanica (Pozadi Ramstore Mall) iskulirano mesto, za muabet, za kafe, posebno so devojka/decko ako odite..

лектира рулз и малото и големото..
др се ми е копија на копија,јајце на јајце...

лектира рулз и малото и големото..
др се ми е копија на копија,јајце на јајце...

Лектира малото си е супер,ама ова големото од ко го реновираја е катастрофа!Измешани се стилојте,демек нешто како кремски сакале,ама пијаното и книгите си ги задржале.А инаку и Инстинкт многу ми се бендисва,супер е средено,посебно ми е убо шо е на 2 спрата

Моментално ICE во Штип, мислам дека не е лошо средено за еден град како Штип.

vo demirhisar da pojdite vo 501(petsto kec) da vidite so e ubajna od ko e napraen vo 80tite do sega non stop e poln so luge ama pozanikade nema nikade samo pajazini i bubasvabi stonogalki i muvi na leto
zakon zakon nema so

Новиот кафич во City Galery, не ми текнува како точно се викаше, има убав поглед на плоштадот и некако пријатно ми е.Инаку сега иде лето, ќе живнат кафичиве на кеј, Картел ми е најубаво среден во споредба со другите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom