Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се поштова Ел Греко ама не од страната на корзо , него во дворчето . Си седиш рает , ни никој да гледаш , нит да буљат , си ја гледаш само масата.JeCILaDy напиша:„Милениум” после реновирањето како кафич, „Ел Греко” како таверна.
ragazza напиша:Се поштова Ел Греко ама не од страната на корзо , него во дворчето . Си седиш рает , ни никој да гледаш , нит да буљат , си ја гледаш само масата.
JASMIN напиша:Имаше еден во Скопје, во внатрешноста на Буњаковец, со интересно име што никако да ми текне како беше точно, на ”Лезет” ми оди нешто.... Убаво уредено со фонтанички, фенерчиња, убаво осветлување и убаво музиче.
Пиаца исто така, спомени од средно![]()
ABC напиша:Ништо не признавам без слики,барем по една,инаку од убајната на сите овие кафеанчиња ништо не се признава.![]()
JeCILaDy напиша:Мислев Ел Греко топтанИ внатре и летната бавча .. Прекрасно е.
Само летната бавча е океј,внатре не е ништо посебно. Демек пробале да средат со вкус како таверна,ама нема посебен сенс,ко ќе погледниш во Буре отастрана ко полу-копија е. Ко ќе ми текни на тие дифтиците во задниот дел...ми се лоши. Па демек правеле традиционален амбиент,зеле наредиле нарѓилиња таму еден куп! Нарѓилињата до пиперките црвени и стомните македонски!
Ете искрено ќе кажам за сите кај нас во Битола,ретко кој се труди и успева да направи некој различен ентериер,свој,препознатлив. Сите нешто се копираат и досадно е.