Омилен кафиќ - кафуле со најдобар ентериер

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Serpico напиша:
Eксперту, кажи ми како ги издвоиле? Ентериерот во еден кафич е блоковски поделен?! Едниот дел е плав, а другиот портокалев? Во едниот има маси и столови од бамбус, во другиот од отпад?

Ако сакаш да вметнуваш политички досетки - немој. Ако сакаш експертизата да ја споделиш со нас, повеќе од добредојден си.

Се разбираме ли?
Pa sega site znaat deka gazdite na Tabu se SDSM-ovski "puleni" ama za da bidat zastapeni gosti od "sekakov vid" desnata strana ja napravile osetno pomala i poneudobna za neopredelenite i oponentite,dodeka levata strana ja napravile poprijatna i pogolema za svoite politicki istomislenici.Inaku kicot i shundot se gledaat na site strani od bezvezno isfarbanite zidovi do katastrofalnite oblogi na zvucnicite,da ne zborime za shankot koj e oblozen so aplikacii na shishinja od votka .

[mod]Подфорумот политика е отворен за вакви коментари. Едитирав за да не бришам во целост. Имаш што да кажеш. Не го расипувај со глупости.[/mod]

Imash odvrzani race od mene,pravi kako shto mislish deka e najispravno.:)

ало ало...+ ке добие нов изглед односно почнато е реновирање

Кафе 19 у Струмица . Исто така и Екстрим ама го затворија од оваа инспекцијата

19 у струмица тхе бест , дефинитивно , сега ке прават уште еден кога ке се изгради трговскиот.

од сите кафичи во кои сум била до сеgа Трокадеро во Будва! :vozbud:
а овде во Струмица: Select и 19 :helou:

Ало ало-Скопје,Ликвид-Охрид, 19-Струмица...

MAF MAF Strumica :vozbud:

baldzi напиша:

Маф маф - Затворен од инспекција :pos2: :pos2:

ај кога ке се отвори пак ке биде Но1

*OSS* напиша:
од сите кафичи во кои сум била до сеgа Трокадеро во Будва! :vozbud:
а овде во Струмица: Select и 19 :helou:
i ja sum bil vo trokadero super e uredeno mestoto ama mislam temava e kafic ne diskoteka :raz:

definitivno KARTEL i MARQI

Од оние каде што сум била,најубаво уреден ми е Ликвид -Охрид (браво охриѓани),Плаза ми е интересно направена горниот спрат,за друг уште се мислам...

Претпоставувам дека темава не се однесувам само на кафулиѓата во Ох...јас да си кажам за Битола.
Ми се допаѓа ентериерот во интермецо,стилски е уреден.На таванот има два еднен-позади-друг плазма телевизотри кои додатно му даваат посебен шмек на кафичот.Сепарињата се добро распоредени и сталените масички се многу интересни.
Шанкот е посебен,и интересни се високите столчиња до шанкот.
Стварно изгледа модернистички...

Lilit - стварно е кул. Едноставно но сепак интересно за мој вкус. Исто така и овој новиов кафич на улица македонија Time што е интересен.

betogrozdanov45 напиша:
Пјаца, Казабланка (сеа може веќе не, порано спиев таму), Хемингвеј, АМГ, Бенетон.. све се у центар тие.

Ама едно место ми е врзано за срце... СТРИП КАФЕ на ќошот подоле од Пјаца. Ентериерот е онака, ништо посебно ама ја има таа топлината што ми е пресудна. Башка најбоље дел, компјутерче, внатре 15 000 песни, Винамп, стискаш Ј (мислам на џамп ту фајл) си монтираш песниче музиче какво сакаш никој ништо не ти збори.. супер ми е таму.
Се согласувам со тебе, местото е малечко, но музичето е супер, башка и баш ми се свиѓа тоа што ѕидовите се облепени со тапети од Sin City стриповите :)

Од оние каде што сум била,најубаво уреден ми е Ликвид -Охрид (браво охриѓани),Плаза ми е интересно направена горниот спрат,за друг уште се мислам...
Liquid во Охрид ми се свиѓа, а и Сарај ресторанчето, (или Сараиште, не ми текнува точно како се викаше :toe:) бидејќи се блиску до езерото и имаат пријатна атмосфера, а и ми се свиѓа тоа како се уредени: Liquid е модерно уреден, додека пак Сарај е типично езерско ресторанче, со маси надвор и со цвеќиња, башка и постојано има понекое маченце наоколу :wub:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom