- Член од
- 11 јуни 2021
- Мислења
- 394
- Поени од реакции
- 929
Предложете некој добар креатин и од каде да го купам?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако прашуваш за креатин монохидрат, нема некоја разлика од бренд до бренд, гледај само на него да пишува micronized.Предложете некој добар креатин и од каде да го купам?
Ја моментално на Optium Nutrition, покрај протеинот, го користам. Добра структура, не се ни осеќа кога го пиеш. Предтоа пиев на Scitec, пак добар ама лоша текстура. Како и да е, креатин си е креатин нема некоја посебна филозофија како кај протеините.Предложете некој добар креатин и од каде да го купам?
Предложете некој добар креатин и од каде да го купам?
Абе а кога го примате креатинот? Ја после работа одам на теретана и креатин пијам после тоа. Мислам дека најефективен е пред теретана, ама не ми е изводливо.
Што да ти кажам, еве ако им требам на пожарникарите нека ме земат да гасат пожари, полни ми се мускулите вода.Не ја гледам потребата од креатин. Ти собира вода у мускулите.
Што да ти кажам, еве ако им требам на пожарникарите нека ме земат да гасат пожари, полни ми се мускулите вода.
Ја користам печеница у прав, поздраво е за бубрезите.џабе пари давање, едино само бубрезите што можеш да ги заебеш. Оние што ги гледаме на нет, сигурно мускулите не им се од креатин.
Ја користам печеница у прав, поздраво е за бубрезите.
Source: trust me broџабе пари давање, едино само бубрезите што можеш да ги заебеш. Оние што ги гледаме на нет, сигурно мускулите не им се од креатин.
Не ја гледам потребата од креатин. Ти собира вода у мускулите.