HoT iCe
Flamboyant
- Член од
- 1 јануари 2025
- Мислења
- 269
- Поени од реакции
- 823
Ne se bash evtiniВакви евтини куравчиња колку се накотија бре мме... по Малдиви,Занзибари,Дубаиња!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne se bash evtiniВакви евтини куравчиња колку се накотија бре мме... по Малдиви,Занзибари,Дубаиња!
Од твоја уста у божји уши![]()
Pa neli dusicko ti sakase trojka?Bezobraznice edna neli sum ti dovolen?![]()
Nema gajle, tamu umrtveno mesoto eХахах тетке овој коа ќе те фати пичната жила ќе ти ја скине![]()
Mrtvo ti e tebe megu noze...kaj zena e vecen plamen, aktiven vulkanNema gajle, tamu umrtveno mesoto e![]()
Ostaj ti ta rabota, kaj imas videno ti treva na avtopatMrtvo ti e tebe megu noze...kaj zena e vecen plamen, aktiven vulkansto nikogas ne gasne.
![]()
Sho cena baraat ovaka kolku poskapija so inflacijava?Ne se bash evtini![]()
2%Sho cena baraat ovaka kolku poskapija so inflacijava?
Pa neli dusicko ti sakase trojka?![]()
![]()
Денеска роденден слави eдна од најпознатите македонски естрадни уметници на сите времиња - прилепчанката Блага Петреска - Маркукуле
Блага Петреска е родена на 6 април 1947 година во Прилеп. Завршила нижо музичко училиште во Прилеп, средно музичко училиште и Виша педагошка академија во Скопје. Три години работела како наставник во нижото музичко училиште во Прилеп, а три и пол децении како член на хорот при операта на...markukule.mk
Секоја чест, 88 ги наполни а се држи, можеби млади ја сервисираат
Sexy bababi ja ebel.
Da mozam da biram pomegju babava i taa so nosot kako shporet na drva, stvarno poprvo babava bi ja ebel.