Grey's Anatomy

• Креатор на темата Креатор на темата Bush(av)
  • Време на започнување Време на започнување

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Еј луѓе, ја има некој гледано Анатомија на хрватска Nova?Ај мислења ве молааамммм :tv:

Мислење??? Нема што да се мисли, дефинитивно најдобрата серија која ја имам гледано. Ме фасцинира начинот на кој се справуваат со професионалниот и приватниот живот.

И јас горе долу го делам мислењето со PiNkGiRl .Супер серија,ја гледам од првата епизода.Секој понеделник од 21:30.......Блоб из бизи :)

http://www.greysanatomyinsider.com/
Има повеќе страници,но мене оваа ми е најдобра (не е официјалната)
Има новости,епизоди,интервјуа со актерите,интересни анкети и сл.
Check It Out! :)

A be seriive da ne stanale site sexualni? :)
Mislam...pola desavki u serija so sexual content, pa u druga serija isto.
Sledno i u CSI: Miami da vidam nekolku sceni takvi i gotovo.
Ebah go.

Kaj e dobrata stara Kasandra, La Usurpadora i tako dalje?

Јас ја следам, добра серија!

Еј гледаше ли некој у понеделникот, шо стана.........баш тогаш го заебаа преносот на NOVA :nerv:

Многу добра серија ја глеам онака интересна ми е затоа многу ми е жал кога знам дека Нова ТВ кај и да е ке ја укинат пошто ја емитувале без дозвола

Уште таа глупост со Нова да ја направат, и толку од моето гледање телевизија. Од ко ја исклучија ХТВ2 еден куп серии престанав да гледам. И сега ако си одат и Греј, Зајнфелд, НЦИС, и уште некоја......ќе го фрлам ТВто низ прозорец :)

Изгледа у понеделник, сите ќе се на матурската на таа девојката шо е болна од рак, Мер и McDreamy ќе се плеснат, а за детали незнам, ми го зезнаа преносоооот :(

House MD e bolja od Grey's Anatomy

Да и според мене е подобра, ама е скроз различен жанр. Тие повеќе се на драма-мистериозни заболувања итн, а овде (како што некој пред мене кажа :) ) се повеќе фрлени на меќусебни врски, секс итн :)

Fluffy напиша:
House MD e bolja od Grey's Anatomy
Хаус е закон по огорчен доктор неам видено хиихи, двете серији се над просек само ретко ги гледам

Еее супер е серијава и јас ја гледам...Ама многу ме изнервира тоа во понеделникот...па не е фер само шо седнав да гледам и оп - нема Nova...
П.С. Се молам да не ја укинат

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom