South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување

mALEFACTOr

..:[iluzionist]:..
Член од
30 април 2007
Мислења
512
Поени од реакции
24
Локација
Frankfurt
Веб-сајт
www.iluzionist.com.mk
Што мислите за оваа серија и кој е вашиот најомилен карактер. Јас мора да признаам дека сум зависник од South Park и дека немам промуштено епизода. Е сега лошо е тоа што заврши првата половина од 11та сезона па ќе треба да чекаме до 3ти октомври за втората половина. Cartman rulz.
cartman.jpg

јас гледав ама сега несо не баш:toe:

И јас сум South Park манијак,Cartman сите го сакаме,ама и другиве не заостануваат,Timmmmyyyy на пример:D

abe da ne ja ima nekoj 16 sezona...ако ја има некој или нека прати неккој линк ако знаее од каде да ја симнам

Не гледам South Park многу многу но ми рекоа дека имало некоја епизода во кoјa што се зафркавале за WoW (World Of WarCraft) па ако може некој да ми каже која е таа епизода која сезона итн :DD За да можам некако да ја најдам и да ја гледам.:D Ај ако знае некој нека пише :D

DBG напиша:
abe da ne ja ima nekoj 16 sezona...ако ја има некој или нека прати неккој линк ако знаее од каде да ја симнам

16та сезона неможеш да ја најдеш зашто не е направена. Моментално е 11та сезона на половина. Другата половина почнува на 3 октомври. ;)

HeRbEs напиша:
Не гледам South Park многу многу но ми рекоа дека имало некоја епизода во кoјa што се зафркавале за WoW (World Of WarCraft) па ако може некој да ми каже која е таа епизода која сезона итн :DD За да можам некако да ја најдам и да ја гледам.:D Ај ако знае некој нека пише :D

еве ја таа епизода -> http://mrtwig.net/ep/1008.html ја имаш и .rm и .avi формат.
btw екстра е :)

HeRbEs напиша:
Се вика Make Love,Not Warcraft побарај си ја на торенти :)

знам дека има 15 а незнам дали има и 16,а ако има казете од каде да ја симнам...

57158-4.jpg

Ако зна некој каде мозе да ја најдам нека казе

дискот е заебанција или нешто сосема друго. 11та сезона е до половина, т.е. до нејзината 7ма епизода, а премиерата на наредната-осмата епизода е закажана за 3ти октомври годинава.
иначе саут парк рулз, ги имам сите сезони фулка, од прва до 7ма епизода од 11та сезона -)))
шеф рулз -) клик за информации за сите сезони, епизоди и нивни премиери и се` друго за СП.

абе бате а долгометражниот го имаш????...

да да закон е долгометражниот Bigger,Longer & Uncut...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom