Spotify во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата panamera
  • Време на започнување Време на започнување
Па добар си чим на само 6 месеци ти бара да се логираш од друга ип, а не не 14 дена
И најдобар начин на користење на spotify во мк е со премиум акаунт. Дали лично купен или „најден''.

Човек, мислев на правило Spotify да бара да се логираш од државата која ти е ставена како адреса на живеење.
Такво нешто не постои. Ај да видам какца е поракара што ја добиваш

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Го имам реактивирано акаунтот со ВПН одпоново, но ке пробам да најдам пример како изгледа и ке ти пратам по пп

Го имам реактивирано акаунтот со ВПН одпоново, но ке пробам да најдам пример како изгледа и ке ти пратам по пп
Тоа го добиваш на премиум акаунт?

Не, на бесплатен.
Толку постови ... па напиши погоре дека се работи за бесплатен акаунт бе, прво не си јасен за каков акаунт се работи, после тоа негираш - ми кажуваш дека ова важи и за платени акаунти и помислив дека имаш платен акаунт ...

Толку постови ... па напиши погоре дека се работи за бесплатен акаунт бе, прво не си јасен за каков акаунт се работи, после тоа негираш - ми кажуваш дека ова важи и за платени акаунти и помислив дека имаш платен акаунт ...

Колку ли пати треба да повторам...... :yid: Не е до Премиум или плаќање
зарем овој reply не го кажува тоа?
edit: од една петиција да има кај нас Spotify, работава дојде до дали сум имал премиум или бесплатен акаунт..... ајдееееее..... :icon_lol:

Kupi si Spotify premium od Ebay 2 meseci za 1.50$ I togas ke mozes so toj account na bilo koga adresa (mojot e na americka) da se najavis bez VPN I bez toa granica 2 nedeli, I na appot I na desktop, barem taka e za mene.

Може ли да знам од куде ти е овај информација, ако е овој тачно, одма зимам, фала богу, конечно :D
Имаше некој објавено на fb, статија од некој српски портал, во која пишуваше дека од 15.07 Spotify доаѓа во Русија и во сите земји на Балканот, меѓу кои и Македонија.

Spotify и офицјално во С.Македонија

Ги имате сите plans и цени. Исплатливи се пакетите за повеќе од 1 човек.

Си сменив држава на профилот - Македонија. И РАБОТИ!!!! :vozbud::vozbud::vozbud:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom