Spotify во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата panamera
  • Време на започнување Време на започнување
2 недели континуирано поврзување во земји кај што не е дозволено смее
после 2 недели те кратат, ама се најавуваш еднаш преку ВПН и после пак 2 недели тераш

Potvrduvam deka taka e.

Ja iam tugj premium akaunt od US i go koristam na PC i Android na MK ip adresa moze edna godina bez nikakov problem a slusam skoro sekoj den ..

Па ако акаунтот е хакнат веројатно и газдата се уклучува (одвреме навреме) од неговата земја, така да не гледам зошто на 2 недели со впн би се конектирале за да може после тоа пак со мк ип да користите

Па ако акаунтот е хакнат веројатно и газдата се уклучува (одвреме навреме) од неговата земја, така да не гледам зошто на 2 недели со впн би се конектирале за да може после тоа пак со мк ип да користите

Za ova ne znam, bi trebalo taka da e.

Сине, отвори гугл, пиши Spotify .apk, симни ебави си ко мене, то је то.

Инаку ако сте во можност, споделете ја петицијата по некој друг форум или пријател. :)

Да направиме референдум прво дали сака народот spotify во Македонија. :D

Џабе онлајн петиции, ко тие од spotify ќе ја видат петицијата и одма ќе воведат и за МК. Има ли воопшто некоја онлајн петиција некогаш нешто направено?

Да направиме референдум прво дали сака народот spotify во Македонија. :D

Џабе онлајн петиции, ко тие од spotify ќе ја видат петицијата и одма ќе воведат и за МК. Има ли воопшто некоја онлајн петиција некогаш нешто направено?
Идеата ми беше, петицијава нека стигне некоја бројка и после да ја пратам на Spotify, па сеа ако го видат мејлот или не, незнам но ке сум упорен.

https://support.spotify.com/us/usin...st-of-territories-where-spotify-is-available/
Воглавно ги има во држави со добар стандард, каде што има шанси некој од free да премине во premium. Од голтари како нас немаат многу корист.
Зошто ги нема во Индија или некој друга афричка земја. Затоа што скоро сите ќе користат free, само зијан ќе бидат ако го воведат сервисот во такви земји.

Џабе замарање барај некое друго решение.

Што е разликата помеѓу Spotify и да си пуштиш музика на YouTube?

Што е разликата помеѓу Spotify и да си пуштиш музика на YouTube?
Spotify си е многу по компактно, според мене...
https://support.spotify.com/us/usin...st-of-territories-where-spotify-is-available/
Воглавно ги има во држави со добар стандард, каде што има шанси некој од free да премине во premium. Од голтари како нас немаат многу корист.
Зошто ги нема во Индија или некој друга афричка земја. Затоа што скоро сите ќе користат free, само зијан ќе бидат ако го воведат сервисот во такви земји.

Џабе замарање барај некое друго решение.
¯\_(ツ)_/¯

И со payoneer ако плаќаш прават проблеми?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom