- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.903
- Поени од реакции
- 14.519
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
баш така,ако им се покаже на работниците и праша кој е оној...па точно, ако им се покаже по бандерите што се тоа ќе речат -Птици! но дали некој ги праша после тоа прво прашање, што се птиците? сигурно ќе речат дека се животни![]()
Не ми е проблем, било кој нека отвори, најважно да отвори некој.
...аман бе човече, жаба, гуштер и шатка се група на животни и комарец,мува сите инсекти се група на животни, не знам зошто си збунет и ми кажуваш споредба со „газда“ мислам нема врска твојот муабет!neka bide ete PTICI, mozebi tamu nekoj ke stavi i nekoe zivotno.
е како глупости, треба да се остави дека птиците не се животни? ќе прочита некој од надвор ќе речат овие се тра ла ла не знаат што се животни!Шо се расправате за глупости не ми е јасно. 3ца натпреварувачи ќе имаше ако бирав само 100% точна категорија. Птици - животни, тука некаде е, у реду е![]()
Шо е то нема извини?! Ај добро тогаш, не знам дали имало тема за утки, hit and miss или beautiful fails? Можи следната да биди за то. Размислете за ова, не барам одма одговор.Нема тука извини, тема?![]()
Дај ми пример, полесно да размислувамШо е то нема извини?! Ај добро тогаш, не знам дали имало тема за утки, hit and miss или beautiful fails? Можи следната да биди за то. Размислете за ова, не барам одма одговор.