Фото натпревар #113 Тема: Животни - Гласање

• Креатор на темата Креатор на темата staycalm
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобра животинска фотка има:

• Вкупно гласачи
    44
  • Гласањето е завршено на .
Maurice-Moss-Eating-Popcorn-The-IT-Crowd.gif

Шо се расправате за глупости не ми е јасно. 3ца натпреварувачи ќе имаше ако бирав само 100% точна категорија. Птици - животни, тука некаде е, у реду е :icon_lol:

..па точно, ако им се покаже по бандерите што се тоа ќе речат -Птици! но дали некој ги праша после тоа прво прашање, што се птиците? сигурно ќе речат дека се животни ;)
баш така,ако им се покаже на работниците и праша кој е оној.
добиваш одговор-Газдата и директор на фирмата.
а што е ГАЗДАТА
добиваш одговор-Животно

Iskreno nikogaš ne stavam sliki za da se natprevaruvam. Celta mi e spodeluvanje na nešto što mislam deka e dobro...nisto poveće

Bi go zamolil Saladin da otvori tema

neka bide ete PTICI, mozebi tamu nekoj ke stavi i nekoe zivotno.

Дечки и јас сакамда ставам слика да ме гласаат и да не се замарамсо тема, пилесно е, ама не е фер
@nikac92 ?[DOUBLEPOST=1532376017][/DOUBLEPOST]@Петра П. ? @staycalm те скокнав за да не има некој друг...
Или има ли некој, било кој со тема?

Последно уредено:
Дечки и јас сакамда ставам слика да ме гласаат и да не се замарамсо тема, пилесно е, ама не е фер
@nikac92 ?[DOUBLEPOST=1532376017][/DOUBLEPOST]@Петра П. ? @staycalm те скокнав за да не има некој друг...
Или има ли некој, било кој со тема?
Не ми е проблем, било кој нека отвори, најважно да отвори некој. :)

neka bide ete PTICI, mozebi tamu nekoj ke stavi i nekoe zivotno.
...аман бе човече, жаба, гуштер и шатка се група на животни и комарец,мува сите инсекти се група на животни, не знам зошто си збунет и ми кажуваш споредба со „газда“ мислам нема врска твојот муабет! :toe:
Шо се расправате за глупости не ми е јасно. 3ца натпреварувачи ќе имаше ако бирав само 100% точна категорија. Птици - животни, тука некаде е, у реду е :icon_lol:
е како глупости, треба да се остави дека птиците не се животни? ќе прочита некој од надвор ќе речат овие се тра ла ла не знаат што се животни!:(

@коцка @Saladin извинете дечки, цел ден сум на работа, бел ден не видов :), дури сега се логирам на форумот.

Нема тука извини, тема? :P
Шо е то нема извини?! Ај добро тогаш, не знам дали имало тема за утки, hit and miss или beautiful fails? Можи следната да биди за то. Размислете за ова, не барам одма одговор.

Шо е то нема извини?! Ај добро тогаш, не знам дали имало тема за утки, hit and miss или beautiful fails? Можи следната да биди за то. Размислете за ова, не барам одма одговор.
Дај ми пример, полесно да размислувам
Ми звучи интересно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom