- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.465
- Поени од реакции
- 12.004
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пред 3 години продаваше чипи чан телефони од 100 денари . И тоа 15 комада имаше некаде...од дамна му е кризата, не од сега.
Лесна му земја како и да е...
Јас не сум темата.Со секој нареден пост на @redfogv сфаќам зошто нејзините не ја сакале.
Сега може немаш слаб карактер,но не можеш да знаеш како ќе се чувствуваш после 5 или 10 години.[DOUBLEPOST=1530979576][/DOUBLEPOST]Не може да ми се случи.Не се дроговам.И јас сум имал проблеми во животот или можеби депресии,па не сум се нокаутирал со прашаци.Тоа може да му се случи на некое пиче со слаб карактер или н некој ванаби Чарли Шин како што реков и претходно.
Балкански менталитет.Абе не сфаќам како може после смрт на млада личност да оправатe криви дрини дрога било предозираност блабла, ало млад човек починал... И уште со ретардирани глупи муабети, популарност се давало дека починал, мене ми е исто жал и за Влатче и за девојката што се предозира пред неколку месеци во СЦМ на приземје во вц, млади животи згаснале, не биле психички толку силни за да не потпаднат под дрогата и што сега? Убивал, силувал? Не. Творел убава музика, придонесувал за каков таков развој на сиромашната македонска музичка сцена, учевствувал во безброј хуманитарни акции, за мене тие дела ќе останат, а не тоа дека посегнал по дрогата. Значи починал еден харизматичен, млад пеач и хуманитарец, а не џанки, што народ ќе бевме само да се оцрни и по лошо да се памети некој.
Moже да се случи ако сме сме без грам мозок и почнеме се дрогираме. Само во тој случај.Јас не сум темата.
Да ве видам сите како ќе зборувате и како ќе се однесувате ако изгубите брат или дете,не дај Боже,дали ќе ви е сеедно кога сите околу вас ќе зборуваат дека починатиот бил тежок наркоман и дека 100 посто дрогата го убила и поради тоа тој не е за жалење.
Секој нормален човек би чувствувал жал за згаснат живот на некој свој и на некој друг.
Многу од вас немаат ни грам емпатија.
Тоа што му се случи на Влатко,утре или после неколку години може да ти се случи тебе,Александар.Па,и на вас другите.
Тие што се дрогираат,почнале да се дрогираат поради други проблеми.Не значи дека се само тие самите виновни.Виновни може да се и нивните најблиски,кои им го правеле животот прав пекол.