СП 2018 - Елиминациона фаза (1/8, 1/4 и 1/2 финале)

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Караско веќе нема терен да помириса. Чадли загарантирано место ќе има наредна утакмица.
Пак ќе игра Караско. Чадли се врати на крај од сезонава, само 6,7 меча одигра за ВБА и физички не е спремен.
На крај и тој изглеаше преморен иако одигра 25 минути, ама тие 25 во пеколно темпо.
Караско..... Тоа ти е у Кина коа ќе отидеш. Којзнае дали и како тренираат таму.

Lev bek.* Nikako ne e Karasko dobar za tamu ama imaat nedostatok na dobri levi bekovi. So Brazil vo 1/4 finale ocekuvam maksimalno da eksploatiraat tamu Brazilcite.

Лев се разбира. :) Мислам дека нема да играат против Бразил со 3 играчи во одбрана, туку ќе пробаат со некоја варијанта со четворица.

Никако не се оверрејтед на овој турнир, напротив, најкомлетен тим се, без ниту едно слабо место. Освен десен бек каде што Караско е смешен и не смее да игра против посериозна репрезентација. Инаку имаат со Хрватите најдобар среден ред на турнирот, и Лукаку напред. Топ тим се, барем на ова првенство. На минатото беа незрели.
Каков десен бек Караско бе :D
Воопшто не е бек човекот, а камо ли десен.

Последно уредено:
Ништо од Де Брујн. Ја одигра оваа контра но генерално е меѓу послабите кај Белгијанците на ова светско првенство. Тој е класичен пример на играч за клуб, не за репрезентација, како Агуеро или Меси на пример.
2014 и 2016 кој им беше најдобар играч? Не туку се прај паметен секој пост

КДБ слабо игра првенствово пошто не му одговара позицијата.. Ниту Белгија е Сити ниту Мартинез Пеп.. Од ко влезе Фелаини играше доста понапред.. Исто и против Тунис тогаш мислам Дембеле влезе и КДБ ојде понапред.. Следна ако е паметен Мартинез ќе го клај КДБ место Мертенс понапред а Дембеле ќе го клај до Витсел средина

Азар на претходните два турнири скрос го немаше

Едно е сигурно, ќе гледаме бомба 1/4 финалиња :vozbud:

nainggolan-2-jpg
[emoji41]
301b4427eb1969ccd3ae1b69a523427b.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

едно само не ми е јасно, Јапан го поминува Сенегал поради фер плеј и на следната утакмица на Јапан им суди судија од Сенегал o_O
фифа...
Da ali super bese sudenjeto, nema zbor.

едно само не ми е јасно, Јапан го поминува Сенегал поради фер плеј и на следната утакмица на Јапан им суди судија од Сенегал o_O
фифа...

Аргентинец им судеше на Хрватите вчера. Нема врска, немаше судиски грешки.

Караско веќе нема терен да помириса. Чадли загарантирано место ќе има наредна утакмица.

Караско има талент да стани играчиште ама е без мозок, крајно недисциплиниран фудбалер, уште кога ќе видиш дека во најдобрите години заминва на печалба во Кина а беа заинтересирани за него еден куп Европски клубови ќе сватиш за какво гомно станва збор. На крај ќе испадни дека Атлетико се. офајдиле од трансферот негов.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ништо од Де Брујн. Ја одигра оваа контра но генерално е меѓу послабите кај Белгијанците на ова светско првенство. Тој е класичен пример на играч за клуб, не за репрезентација, како Агуеро или Меси на пример.
Kadebe ne si igra prirodno na AMC zatoa ne e iskoristen negoviot potencijal vo repkava.. selektorot na prvenstvovo go igra neso nalik pozivijata na pirlo..

Од сите ѕвезди, Фелаини и Чадли ги извадија од нокаут и баш ми е мило за овие двајца. :bravobe:

Хазард и КдБ се одлични играчи, нема збор за нивниот индивидуален квалитет, ама никако да се прикажат во прв план во клучни моменти.

Против Бразил ги сметам за фаворити само заради некомпатибилноста на Бразилците против евро-репрезентации.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom