Викенд без обврски

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Ja bi mu dala na deckoto vikend bez obvrski.. Ali.. Ako ima on vikend bez obvrski I JA IMAM :D

Ако ми побара грин карт ќе му дадам ред карт!:helou:

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Ако некој помислил да даде или уште полошо дал зелен картон слободно нека ми каже да му се изнасмеам всурат :uvo:

Cista glupost

Dokolku devojka mi mi dade sloboden vikend i bez obvrski bi svatil deka taa saka takov vikend.I vednas bi ja otkacil zatoa sto edno e sigurno nisto ne i znacam.Lubovta e nesto podlaboko od obvrska i minliva strast.ZAPAMTETE GO TOA:back:

Wow,toa nikad nema da go doceka od mene pa zamisli neso da me izvara ova ona so ke si igrame pu pu ne se vazi, :nenene: taaa scena samo u american pie kaj mene ne od izveshtajce razbiranje nema poubavo mirna glava i na dvajcata :back:

De vikend ne e nisto mi davale mene i mesec dena i tri pa sto site zivi zdravi oj sto saka da ebe na strana ebe i u wc i toa bratucedki .

ma neeee , ni red card ne go spasuva kaj mene hahahahhaahaha.Nema sansa so e moe moe si e samo i nicie drugo

хм глупости ми е ова ,а во врска мразам да бидам задушувана нормално моите обврски сакам да си ги извршувам и да функционирам секој ден нормално а не да ме придушуваат со банални прашања а доколку ме сака типот нема да бара да се издува некој викенд туку ќе смисли како да го помине со мене исто и јас

Da mu dadam zelen karton e isto kaa da mu recam odi slobodno varaj me ne ti vikam nesto, ne ti se lutam. Ako nema um u glavata i ako ne mu e gajle za tebe i bez zelen karton ke te iznevere, nema da ceka da mu recis: mozis da napravis so sakas..
A ako sam si pobara zelen karton odma mu davam karton ama crven.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom