Dokolku devojka mi mi dade sloboden vikend i bez obvrski bi svatil deka taa saka takov vikend.I vednas bi ja otkacil zatoa sto edno e sigurno nisto ne i znacam.Lubovta e nesto podlaboko od obvrska i minliva strast.ZAPAMTETE GO TOA:back:
Wow,toa nikad nema da go doceka od mene pa zamisli neso da me izvara ova ona so ke si igrame pu pu ne se vazi, :nenene: taaa scena samo u american pie kaj mene ne od izveshtajce razbiranje nema poubavo mirna glava i na dvajcata :back:
хм глупости ми е ова ,а во врска мразам да бидам задушувана нормално моите обврски сакам да си ги извршувам и да функционирам секој ден нормално а не да ме придушуваат со банални прашања а доколку ме сака типот нема да бара да се издува некој викенд туку ќе смисли како да го помине со мене исто и јас
Da mu dadam zelen karton e isto kaa da mu recam odi slobodno varaj me ne ti vikam nesto, ne ti se lutam. Ako nema um u glavata i ako ne mu e gajle za tebe i bez zelen karton ke te iznevere, nema da ceka da mu recis: mozis da napravis so sakas..
A ako sam si pobara zelen karton odma mu davam karton ama crven.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.