Замисли...

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Замисли идеш на квиз и на последно прашање за милион евра утињаш...идеш дома и по некое време ти се јавуваат и ти викаат дека уствари си го погодил,а ти пошто мислиш дека се заебаваат ги даваш парите за добротворни цели

Замислиси да онемеш... ЛОШО ЛОШО :nesum:

замисли сејш дома и идит терорист со 123531298741 тони динамит и ти вика априлилилилили....

замисли сејш дома и идит терорист со 123531298741 тони динамит и ти вика априлилилилили....

Замисли некој што е ептен ептен слаб и преку ноќ станува ненормално дебел.:uvo:

vodkamixx напиша:
Замисли идеш на журка и све најавено иде тој и тој диџеј ово оно идеш таму, пушта музика резидент диџејот и сеа чекаш да дое најавениот диџеј, и коа глеаш на сцена се појавуваат некои рапери и почнуваат со нивните рими „пичка ти матер, today or later” :pos: :pos:

Ziveam za ova da mi se desi.. Idam na nekoja glupa trance-tehno zurka samo radi nekoja drugarka.. I mi se pojavuvaat raperi tamu.. YEEEE Ke umram od sreka.. Rap RulZ :D:D:D :baeh: :zver:

Zamisli da te akne infarkt koa ke vidis krv na tebe.. I posle doznaes deka ustvari bojata za kosa so si ja zemal za drugarka ti se razmackala ne bilo krv toa :pos2: :pos2:

vodkamixx напиша:
Замисли идеш на журка и све најавено иде тој и тој диџеј ово оно идеш таму, пушта музика резидент диџејот и сеа чекаш да дое најавениот диџеј, и коа глеаш на сцена се појавуваат некои рапери и почнуваат со нивните рими „пичка ти матер, today or later” :pos: :pos:

Ziveam za ova da mi se desi.. Idam na nekoja glupa trance-tehno zurka samo radi nekoja drugarka.. I mi se pojavuvaat raperi tamu.. YEEEE Ke umram od sreka.. Rap RulZ :D:D:D :baeh: :zver:

Zamisli da te akne infarkt koa ke vidis krv na tebe.. I posle doznaes deka ustvari bojata za kosa so si ja zemal za drugarka ti se razmackala ne bilo krv toa :pos2: :pos2:

Замисли дека е крај на јули почеток на август и сите се по одмори, Охрид, Грчка, Црна Гора не е битно, се разладуваат по езерата/морињата се зезаат, забавно им е, а ти у Скопје на температура од +45 степена праиш малтер за малтерисување на некоја фасада. :pos: :pos: :pos:

zamisli....igras protiv najbolje tim u dota na svet...se igra samo edna partija...i nekako na sreka...tronot na pola..go tepas....i taman victory da pisuva..FATAL ERROR.....:pos: :pos: :pos:

замисли додека имаш секс родителите да ви покажуваат пози :pos2::pos2::pos2:

a n g e l c e напиша:
замисли додека имаш секс родителите да ви покажуваат пози

:lud: ццццц човеците денеска...

zamisli...si ides nakaj doma..i te fati teska serka..i odis na nekoe mesto i seres...i pominuva decko ti/devojka ti i te glea...:pos: :pos:

Замисли ти падне wadsl-от. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈ ЗАМИСЛИ?!?!?!?!?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom