Замисли...

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Замисли нашиов интернет да биде ефтин ко во другите европски земји

Замисли сеа...

Со оваа да заспиваш секоја ноќ...

lima02.jpg

adriana-lima-6.jpg

.....eeeeeeeeeeeee zamisli......(ova gore e pravata stvar za zmisluvanje)

Замисли одиш дома, влеваш у дневна палиш светло и шо ќе видиш мама и тато "работат" :pos:

Замисли вадиш авионска карта за Њујорк пример, и леташ со авионот, и наместо да слета во Њујорк те носи во Токио. :pos:

Замисли одиш на летованје и баш на она место кај со си ти фаќа цунами...

Замисли како станувас ноќеска да мочаш арно ама промашеш ја шолјата измочаш се на ногата.:toe:

Замисли вечерта да сонуваш дека си кокошка и снесуваш јајца, а уствари се сереш в кревет! :tv:

Замисли да си во автобус и да те стегнит серка и му викаш на шоферот застани ... тој застанува ама нема место кај да се скриеш све е поле и ојш зад една грмушка и цела лева страна од автобусот се префрла на десна и се смее

Замисли ? е то го напрај ( не можам да кажам кој ) ко одевме за белград :jaj:

Zamisli e ladno -20 stepeni. Jajcata ti smrznale i te bolat od sto ti smrznale.....i ti doaga nekoj ti gi optegnuva i ti gi stava na nakovalna i so tokmak od 20kg ti gi spleskuva. Jas ne sakam veke da mislam...dodeka go pisuvav ova mi se sobraa topkite do grklan:)

Замисли (за машките ова) идеш у ВЦ да мочаш ................. и кога гледаш ........... ти го нема .............. се "иселил"

:pos2::pos2::pos2:

Замисли да немоеш да замислиш ништо. :pos:

vodkamixx напиша:
Замисли идеш на забар и наместо пломба на 5-ка ти става пломба на 6-ка, а 6-ката здрава :pos:
Така ми напраи еднаш една маме ли и #%@&.Требаше на 5-ка а она на 4-ка.:nerv:

Замисли идеш сабајле у школо и е топло си е облекол у кратки стигнуваш у школо станува ладно и врне. Ова ми се случи денес и си фатив такси и си отидов дома:pos:

Замисли да си најпараноичната личност на светот и те бркаат агенти.
14.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom