Кој ви е омилен тенисер?

• Креатор на темата Креатор на темата rodik
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2007
Мислења
48
Поени од реакции
2
Па вака на оваа тема ке пишате кој ви е омилен и образлозите зошто ?
еве мое мисленје.Спроред мене е ENDY Rodik. Затоа со и јас играм исто како и него

Epa mene mi e Dzokovic! mene mladicot me voshituva kako i so igrata taka i so stilot. A mozebi i zatoa sto e od nasi prostori .ALi nema veze kako i da e toj mki e omilen teniser

ZeroStyle напиша:
Epa mene mi e Dzokovic! mene mladicot me voshituva kako i so igrata taka i so stilot. A mozebi i zatoa sto e od nasi prostori .ALi nema veze kako i da e toj mki e omilen teniser
Хехе и мене исто Ненад Џокович:helou:

Nadal mi e omilen najmlad e od site tamu sto se a e 2 ili koj e federr e prv.

omilen teniser mi e Mario Ancic no uzivam koga go gledam kako igra ЦАРОТ na tenisot Roger Federrer(sry ako mu go napisav greska imeto)

сссссссс => Роже Федерер

можеше да ставиш и анкета бе

Juan Carlos Ferrero, се заљубив во него и неговата игра од првиот пат кога го гледав на ТВ како игра!!

Рафаел Надал...почнуваат слабите игри на Федерер тоа значи за година-две Рафа прв! дефинитивно најдобриот тенисер на земја 62натпревари непоразен
Гледам има фанови на Djokovic кој иако се негови фанови не знаат како се вика Novak Djokovic, исто и коментаторот на Спорт4 го викаше Ненад а после тоа 10мин се извинуваше :helou:

дефинитивно уживам кога го гледам Надал..во секој поглед...брзина,техника се...покрај Надал исто ми се допаѓа и Марио Анчич,ама Надал ми е број 1 дефинитвно

Vozbudlivost,sigornost,preciznost,smirenost----Andy____Rodik___

Mene mi e Đoković

Абе каков Родик каков Надал. Човек како Федерер еднаш се раѓа. Човекот е ѕвер, нема што. Не знае ни он самиот колку трофеи има.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom