Кој ви е омилен тенисер?

• Креатор на темата Креатор на темата rodik
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
пит сампрас
а сега немам фаворит едноставно сакам да уживам во добар тенис

Џоковиќ.И очекувам после Австралија Опен да е втор на АТП листата.

Од моменталните Новак Џоковиќ.
Ама Јаник Ноа,Џон Мекинро,Борис Бекер и Боба Живоиновиќ секогаш ќе имаат дел од моето срце.

andre agassi vs pete sampras... epski dueli bea toa... posle stilot na hewitt mi se svigja... no tapa e vo posledno vreme

Поради фактот што и после милион мои опомени да не се пишуваат еднореченични постови или па постови составени само од смајлиња, на некои теми пак се води инат од некои членови, ќе бидам приморана да ги заклучам некои теми привремено.
Чисто колку да видам колку ќе биде зголемен процентот на постови на другите теми повредни за дискусија и информација.

Џену Грл.

Федерер е супер тенисер,но нз како изгуби од Надал
А на АО мн ме бендиса Вердаско ,дечкото заслужи да го победи Надал:uvo:

Федерер е супер тенисер,но нз како изгуби од Надал
А на АО мн ме бендиса Вердаско ,дечкото заслужи да го победи Надал:uvo:
Сум заборавил да пишам дека навивам за Лејтон Хјуит :)

Не би бирала помеѓу Роже Федерер и Новак Џокович, и двата ми се идоли! :back:

Новак Џоковиќ. Федерер не ми е омилен, но поради фактот што е најдобар тенисер во историјата кога ќе испадне Ноле навивам за него да земе уште некоја титула :)

Поради фактот што и после милион мои опомени да не се пишуваат еднореченични постови или па постови составени само од смајлиња, на некои теми пак се води инат од некои членови, ќе бидам приморана да ги заклучам некои теми привремено.
Чисто колку да видам колку ќе биде зголемен процентот на постови на другите теми повредни за дискусија и информација.

Џену Грл.

Како што вас ве мрзи да читате опомени, така и мене ме мрзи да ви бришам мислења.

Клуч и тука.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom