Фан клуб на "Ferrari"

• Креатор на темата Креатор на темата Neno
  • Време на започнување Време на започнување
Мнооогу сакам оптимистички настроени лица, али не до толку ... :pos2::pos2:

4и4 бато, си ја згрешил темата. Ферари, фанклуб Ферари не Мекдоналдс... ова де Меклрен. Таму можеш што сакаш да пишуваш, овде таквите пазарџиски пресметки се сметаат за провокација.

Се надевам на повеќе среќа на следните трки...не иде више вака :toe: како Калимеро сме :jaj: ајде Масаааааа :vozbud:

4и4 бато, си ја згрешил темата. Ферари, фанклуб Ферари не Мекдоналдс... ова де Меклрен. Таму можеш што сакаш да пишуваш, овде таквите пазарџиски пресметки се сметаат за провокација.

Ма кој сака фан - клуб нека е, тој е отворен за сите и тука сме за да дискутираме, зар не. Или пак во овој фан - клуб членовите (приврзаниците) за овој клуб се премногу осетливи и баш не им се прави муабет кога е во прашање нивниот најголем конкурент во Ф1 ... :wink:

Ма кој сака фан - клуб нека е, тој е отворен за сите и тука сме за да дискутираме, зар не. Или пак во овој фан - клуб членовите (приврзаниците) за овој клуб се премногу осетливи и баш не им се прави муабет кога е во прашање нивниот најголем конкурент во Ф1 ... :wink:
Сине и лани бубрези едно друго па титулата ја лапнавме во 93 минута со резервниот играч од клупата :baeh: првин скокни па речи оп :toe: додека има теорија ќе се бориме,ако на крајот славите ќе ви честитам ако ние славиме тоа ќе го чекам и од конкурентите :helou:

Сине и лани бубрези едно друго па титулата ја лапнавме во 93 минута со резервниот играч од клупата :baeh: првин скокни па речи оп :toe: додека има теорија ќе се бориме,ако на крајот славите ќе ви честитам ако ние славиме тоа ќе го чекам и од конкурентите :helou:

Tocno taka.Lani neznam dali se sekavate ama vie rekovte nemate sansi za titula.Sega dali od sto go kolnevme hamilton ili bese namesteno vazno tepavme pa sega vie moze bubrezite da si gi grizete.Se nadevam deka i ovaa godina titulata ke se resava vo poslednata trka,pa ke svedocime na uste edna istoriska trka.A raikonen jas mislam deka gi zagubi nervite,nemoze da podnese deka gubi(spored mene).:smir:

Pozdrav do site clenovi na forumot,eve edna dobra vest za vas:site novosti od svetot na motosportot i seto toa na makedonski mozete da go najdete na stranata -> http://www.grandprix.com.mk proverete sto e najnovo.Samo sto niknavme na internetot pa ponatamu ocekuvajte znacitelni podobruvanja na sajtot i zgolemuvanje na sodrzinata.

Не дискутираше, се потсмеваше. И во Фан клуб Интер, после пораз на истиот да напише некој Ибра е најслаб, нема појма... Интер пацери, ќе има реакции. :):wink:

Aj aj... ке го вратат човечето со лижавчето, до крајот на годината, барем така имаше најави од Ферари. Си велам дека нема да прават повеќе вакви работи, стварно е катастрофално.

П.С. Се сеќавате на Алонзо кога му излета тркалото на првата кривина после боксот (пред 2-3 сезони)? На сите им се дешава по некој лапсус.

Abe ke mu se rasipe na hamilton nesto.Takov oset imam.Inace dobro momce vozi momcevo samo e mnogu prgavo i ne cini tolku.Uvek mu popustaat i se nerviram ponekogas.

Ферари се шампиони 100% во конструктори али така Не се знај ништо:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom