Фан клуб на "Ferrari"

• Креатор на темата Креатор на темата Neno
  • Време на започнување Време на започнување
Годинава очекувам уште една титула за Кими!
Арамиите од мекларен не ги сметам за конкуренција воопшто. Ако не ги украдеа нацртите од нас, сега ќе беа послаби и од Заубер!
Де бе не плачете.... Тие беа лани, што значи за ланскиот шампионат оправдано ви е да зборувате се и сешто (иако на крај го добивте т.е. правдата е задоволена), имаше кражба на доверливи информации. Ама сезонава сите болиди се развиваат за време на сезоната и паузата... Од ланскиот болид ништо нема ни на Ферарито ни на Мекларенот. Или нема за што, па ајде по ланското, колку да се прави муабет.

Одлична 1-2 победа, супер трка на момците. Некако осеќав дека денеска ќе биде наш ден. Честитки

Кими се жали дека не му бил добро сетиран болидот, но сепак било задоволително второто место..Тежок викенд, но на крајот било добро..Проблемот на Ферари бил што еден круг се однесувал премногу добро болидот, во другиот круг не..Кими изјави дека со оглед на болидот се потрудил да извлечи што е можно повеќе бодови..Прв е во конкуренцијата.

Добар е Кими и со второто место. Сепак прв е во генерален пласман.

Браво и честитки за 1-2 победата.Масаааа

Еве за фановите еден телефон :pos2:

motorola-z8-ferrari-edition.jpg

и ке бидете ко брачата :toe:

Честитки за 1-2 победата на Ферари. Одлична стратегија, одлично извозено. Малку ми е криво што Кубица не успеа да извози ни еден круг како прв на почетокот, ама тоа е.

Каква трка, маестрално од двата наши возачи! Очекувам уште многу радости оваа сезона и нормално, шампионски наслов!

Ајде момци. честито пол позиција на Кими. Утре одиме на победа... Па дури и 1-2 победа, верувам во успех на момците...

Ајде браво за Кими за пол позицијата и утре да одиме на победа.

Да се оди на победа и на сигурно завршување, затоа што не ми е многу сигурен Маса, со неговите излетувања и незавршувања на патеките. Ако двата болида на ферари завршат во бодови утре ќе го превземиме водството во генерален пласман за конструктори.

Ајде момци. честито пол позиција на Кими. Утре одиме на победа... Па дури и 1-2 победа, верувам во успех на момците...

Требаше да ставам некој денар во кладилницата... Некако цел викенд ми мирасеше на 1-2 победа. Супер трка, одлично извозено, многу ми се допадна стартот кога Кими тргна накај Алонсо да го затвара и му овозможи на Маса уште на стартот да е 2. Супер трка, да ни се множат ваквите резултати.

Фераристи, морам да ве изгибам :). Баш ме интересира зошто кога минатата сезона не му одеше на Кими и Ферари (во овај период), имаше еден тон коментари дека Кими не е возач, дајтему на Кими тенк да вози, избркајте го, вратете го во Мекларен и слично. А на крај испаѓа тој моменетално е возач бр1 во Ф1, тој ви ја донесе титулата ланската сезона, и како што гледам во него се крстите?

Фераристи, морам да ве изгибам :). Баш ме интересира зошто кога минатата сезона не му одеше на Кими и Ферари (во овај период), имаше еден тон коментари дека Кими не е возач, дајтему на Кими тенк да вози, избркајте го, вратете го во Мекларен и слично. А на крај испаѓа тој моменетално е возач бр1 во Ф1, тој ви ја донесе титулата ланската сезона, и како што гледам во него се крстите?
Брат, зависи за кој:smir:!Јас го почитував Кими и дури возеше во Мекларен..Јас го сметав, и го сметам за единствен заменик на Шумахер, и никогаш не се поколебав во неговите способности...

Јас минатата сезона не бев сеуште член на форумов... :cug:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom