90210

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Ви текнува на Beverly Hills, 90210 ?

apg_bh90210_060829_ssh.jpg

Епа темава не е за нив :).

Американската телевизиска куќа The CW оваа есен започнува со прикажување на spin-off серијата на „Beverly Hills, 90210“: „90210“.

Знам дека е многу рано да се коментира за серијата, но ме интересира вашето мислење: дали новата „90210“ би ја достигнала популарноста на старата „Beverly Hills, 90210“? Или пак мислите дека никој не би ги заменил старите јунаци од „Beverly Hills, 90210“?

И ме интересира дали некои од верните фанови на старата серија би ја гледал новата ?

Еве нешто од промото:
- This fall America's favorite zip code.... is back!
- The new 90210 cooler, sexier, more provocative, where every story is intriguing, every character has a secret and nothing is what you expect.

Da znam za ova i bas gi gleav promosite ama tesko deka ke gi nadmine onie stari dobri epizodi na 90210

Inace ja pak gigleam starite epizodi na HRT 2 i top mi se ...agein!:tv:

jovica11 напиша:
Valeri se vikase i ne glumese u Sunset beach ali strasno potsekase na glavnata Meg.

Тифани Амбер Тисен ја глумеше Валери. Инаку во приватниот живот е (или беше) мажена со Брајан Остин Грин, Дејвид во 90210

Ахх секако дека не ја заборавивме старата прекрасна серија Beverly Hills 90210 (и имево мое го докажува тоа)...ама џабе што и да прават сеа се сомневам дека некој ке може да ги замени Брендон, Бренда, Дилан, Кели, Андреа, Стив, Дона и Дејвид...ахх сеа пак си ги глеам на хрт2...прекрасна серија и не верувам дека некогаш повторно ке се сними такво нешто....

Да, ама оваа тема не е за „Beverly Hills 90210“, туку за некоја си друга серија „90210“ која колку што разбрав ваљда ке биде ри-мејк или слична со „Beverly Hills 90210“ нели? И тој самиот што ја има отворено таа тема вели дека таа не е за „Beverly Hills 90210“... Тенкс енивеј :)

скузе муа тогаш. мај бед.
Еве, ќе ти пишам на темата =)

ко копиљ не ги пропуштав сериите и знам дека бев ЈАКО вљубен во бренда, дури викав дека кога ќе пораснам ќе се оженам со некоја ќе личи на неа, или бар ќе се вика така :pos: :pos:
убава серија, како и да е.

скузе муа тогаш. мај бед.
Еве, ќе ти пишам на темата =)

ко копиљ не ги пропуштав сериите и знам дека бев ЈАКО вљубен во бренда, дури викав дека кога ќе пораснам ќе се оженам со некоја ќе личи на неа, или бар ќе се вика така :pos: :pos:
убава серија, како и да е.

Ништо, ништо :) Иначе фала дека ми пиша на темата, и многу ми е мило што си бил заљубен во Бренда , која е моја омилена глумица (Шенон Доерти)...:helou:

a ke gi davaat na nekoja tv kaj nas

во колку ја даваат на хрт?? јас ја имам прва сезона комплетна (или барем мислам дека е..) кој сака нека каже..

Во 19:10 или 19:15 (зависи кога-како, одприлика тоа време) ја даваат, мислам сега дека почна третата сезона...Еј а како ја најде првата сезона, дај кажи плис или некако да ми ја пратиш..Поздрав :helou:

ми ја даде едно другарче...би ја аплоадирала на нет,ама интернетов ми е крш..
ако сакаш ќе ти ја пратам по пошта,може е клише,ама е помалку мачење :) :)

Хаха, по пошта..важи, ке ти ја пишам адресата на пп после. Тенкј ју вери најс :):):) Позз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom