диме
When Am I ?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 806
- Поени од реакции
- 21
Ви текнува на Beverly Hills, 90210 ?
Епа темава не е за нив
.
Американската телевизиска куќа The CW оваа есен започнува со прикажување на spin-off серијата на „Beverly Hills, 90210“: „90210“.
Знам дека е многу рано да се коментира за серијата, но ме интересира вашето мислење: дали новата „90210“ би ја достигнала популарноста на старата „Beverly Hills, 90210“? Или пак мислите дека никој не би ги заменил старите јунаци од „Beverly Hills, 90210“?
И ме интересира дали некои од верните фанови на старата серија би ја гледал новата ?
Еве нешто од промото:
- This fall America's favorite zip code.... is back!
- The new 90210 cooler, sexier, more provocative, where every story is intriguing, every character has a secret and nothing is what you expect.
. Американската телевизиска куќа The CW оваа есен започнува со прикажување на spin-off серијата на „Beverly Hills, 90210“: „90210“.
Знам дека е многу рано да се коментира за серијата, но ме интересира вашето мислење: дали новата „90210“ би ја достигнала популарноста на старата „Beverly Hills, 90210“? Или пак мислите дека никој не би ги заменил старите јунаци од „Beverly Hills, 90210“?
И ме интересира дали некои од верните фанови на старата серија би ја гледал новата ?
Еве нешто од промото:
- This fall America's favorite zip code.... is back!
- The new 90210 cooler, sexier, more provocative, where every story is intriguing, every character has a secret and nothing is what you expect.