Кој мањачи повеке? Ние или вие?

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Ми влезе ли у видокруг некоја јака цура нормално дека ке добие скенирање,у рамки на нормала,нормално.
Си идеш онака по пат и одеднаш се појавува женетина некоја,земја се тресе под нејзе од што е добра,и гледаш се што е машко у близина врат крши по нејзе.На секое машко му се десило ова.
Од друга страна пак,ми се има десено да ме загледуваат жени и по некое време да се чувствувам ко кукла у излог турена.Ова највише на факс ми се дешаваше,мада и ден-денес приметувам дека ме фиксираат.
Кој го прави тоа повеке,мажите или жените?
И немој да ми се правите деви Марии
:)

Ја по жени глеам - коа иам наочари. Кога неам, ми ги раскажуваат. Маж треба ептен во мирисно поле да ми навлезе, па да го забележам. :wink:

Скенирам бе, ама онака - неприметно, андеркавер. Инаку, да - филинг е коа ќе заприметиш дека на некоја и пулсира коа ќе те запримети.

Нормално дека гледам (како секој), ама не до тој стадиум да „кршам врат“ за некоја. Никогаш не се вртам по жени, затоа што иако некогаш „едноставно те тера“, изгледа неверојатно СЕЉАЧКИ од страна.

Гледам, али не зјапам. Инаку доста пати ми се има случено кога ќе здогледам некоја фина цура во истиот момент да се сопне или да и падне нешто :lol: веројатно ја фаќа трема или можда аурата ми е многу развиена 8)

Моето_е_поголемо напиша:
Инаку доста пати ми се има случено кога ќе здогледам некоја фина цура во истиот момент да се сопне или да и падне нешто :lol: веројатно ја фаќа трема или можда аурата ми е многу развиена 8)
Да си ебеш векот човеку! И мене ми се случува истово и тоа многу често!
Ми се случува бе и јас да се засопнам кога сум во енергетско поле на некоја рибетина шо проаѓа. Ваљда во тој момент влегувам под влијание на нејзините чакри! :)

Ај ке ти кажам една тајна :wink: . Девојките/Момчињата секогаш чудно реагираат кога ќе им влезеш во видно поле (не ми текнува како се викаше) кое е до 30см од нејзините/говите очи.

Пробај случајно да и се доближиш на некоја девојка на таа близина и следи ја како ќе реагира 8) . Пример на влезна врата или кога е голема гужва, ама не да се разминеш со неа туку да застанеш барем 5 секунди и прати реакција кога ќе и го нарушиш тоа поле 8)

Пробај случајно да и се доближиш на некоја девојка на таа близина и следи ја како ќе реагира Кул
A be da probame ama ako zaleta nekoj samar, ke ja pratam kaj tebe ej...ne se zaebavaj na vakva tema...Bolje da e vistina ova sto go zboris :lol:

Bukovec напиша:
Пробај случајно да и се доближиш на некоја девојка на таа близина и следи ја како ќе реагира Кул
A be da probame ama ako zaleta nekoj samar, ke ja pratam kaj tebe ej...ne se zaebavaj na vakva tema...Bolje da e vistina ova sto go zboris :lol:

нема никакви шамари бе што збориш, ако ти се деси нешто јас ќе ти платам оштета :lol: . ако и направиш некоја лоша фаца ке те шлапне инаку нема шанси. освен ако не е некоја што го прочитала постот па ке те шлапне во секој случај 8)

Па реално гледано машките појше манијачат. hehe:

Macedonian напиша:
Па реално гледано машките појше манијачат.
mysmilie_16.gif
Se soglasuvam, no duri sega, za vreme na letoto gledam kako se cuvstvuvale devojkite koga nekoj zjapa vo niv... Da ti se smaci od odenje na bazent, pa ako sakate tolku da zjapate vo mene, barem stavete si naocari za sonce, da ne ve gledam i da ne se nerviram... Ne sum jas dedo mraz, da se slikate so mene :S

Мислам дека и двете страни „мањачат“ подеднакво,ние машките како “похрабри“ си мањачиме без срам(во екстремни случаеви),а женските повеќе сакаат да се во центарот на вниманието, но сепак и тие “мањачат“ потајно(ундеркавер) или не.Во секој случај би ме интересирало да слушнам коментар од спротивниот пол...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom